Vi åker snart till Cypern.

Nu åker snart jag och min sambo. Sambo. S.A.M.B.O. Till Cypern.
Den 9 juni sitter jag nervös, eller inte. Jag tar nervlugnande eftersom jag är en fjant. Kanske dricker ett glas vin innan. Nä.....inte klockan halv 7 på morgonen. Eller jo kanske. Vad ambivalent jag är. Det betyder kluven. Det är ett sånt ord som är kul att forma i munnen. A.M.B.I.V.A.L.E.N.T. S.A.M.B.O. Nä, det är kul med ord.

Over and out! 

London Update

Det var inte så kul som jag hoppast.

Höjdpunkterna: Träffa Malin, träffa Carro, resan upp till Göteborg, klädaffären Malin visade. Sitta i Hydepark med Carro och Josse. Det var nog det bästa. Och när Victor precis hade duschat och försökter hänga upp sin handduk i ett rum knappt stort för en person. Det fanns ingen plats. Så han flyttade på sin egen handduk och hängde upp min där istället. Men märkte snabbt att han fortfarande hade en handduk i handen. Vi var 4. EN en-och-tjugo-säng.


Annars var det ingen höjdare. Kul att se allt. Men man kunde umgåtts lite mer kan jag tycka!

Back!

Tillbaka från London. Jag är skittrött. När jag gick och la mig igår hade jag varit vaken i 35 timmar. Det sitter fortfarande i, så jag vet vad jag ska göra när jag kommer hem......Äta vattenmelon......


Ska lägga upp lite bilder sen.

LONDON BY NIGHT

I kväll åker vi! Önska oss lycka till!


Ingen pannkaka är plattare än min!!

Fiffig rubrik inte sant. Helt utan innebörd dock!

Jag sitter lite nervöst och väntar på att klockan ska bli om en timme. Då ska jag på en vuxengrej, nämligen BNI. Det är ett nätverk, vars medlemmar hjälper varandra att binda kontakter och träffa kunder. Jag är ersättare för vår ordinare medlem och måste därför prata i 60sek om vår verksamhet. Förra veckan behövde jag bara prata i 30sek. This sucks! Får trösta mig med att jag åker till London i morgon.

Jag ska egentligen inte vara nervös för en sån här sak. Jag var ordförande och pratade till 300 pers en gång i måndaden. Men man blir liksom lite mer uttittad när det bara är 20 stycken som lyssnar. Hur resonerar jag? Nä, ta dig samman och tänk som Blondinbella. Allt är skitkul och jag är intresserad av allt! Jag är som en svamp!

Nej! Det ska bli kul! God mat i alla fall. Hoppas jag hittar dit. Sen ska jag ut till Gantofta. Var fan ligger Gantofta. Hade det inte vatt för att vi har kunder där, skulle jag nog aldrig ens hört talas om stället. Låter lite som ett Hockeylag eller en skola. Undra om det är fisk i dag igen. Det är ändå tisdag, det är fiskens dag.

Nu ska jag gå och meditera på toaletten. Och tänka på "inget".  Vad tomt det blir!

Nä, London here we come. Ska åka och göra staden osäker. Som om 5 parvlar från lilla Ängelholm skulle kunna göra den staden osäker. Vi kan inte ens göra Hasslarp osäkert.

Vi har bokat resa!!! 9/6-16/6 VAR??!!!  

Ny mobil och färdiglagade biffar!

Jag har gjort min första riktiga husmanskost, eller nästan i alla fall(om man räknar bort potatismosen). Jag har gjort biffar. Smakade som mammas och Jocke var jättenöjd. Till detta serverandes ädelostsås och svenska nypotatis. Så onyttiga är vi vi nästan aldrig.

Sen till mobilen. Min mobil gick oprovocerat sönder i fredags. Tror den blev lite förkyld, låg trots allt ute i kylan i en timme. Den pallade inte trycket och ville inte leva.....Så jag fick köpa en ny....



Jag gick in och sa jag ville ha en bra, prisvärd mobil. Och den skulle hålla ett tag. Tänk att en mobil inte fungerar längre än 1-2 år nu för tiden.

Vad gör man en vardag när man jobbar till 4? Åka till väla är ingen bra idé, jag vill inte göra av med mer pengar på kläder. Jag har fått dille på onlinehandel. Onlinehandel? Finns det ordet?
Och gå på bio är lite överskattat tycker jag. Man kan ladda hem gratis nu för tiden. Visst, det är mysigt och man får äta popcorn. Men jag sitter hellre i myskläder i soffan hemma och kollar på samma film som visas på bio. Jag säger inte att jag laddar hem;)men allt är ju möjligt nu för tiden. Se barapå mamma och pappa. inte trodde jag att mamma skulle lära sig skriva sms, och pappa är värsta datanörden. Och det är gulligt. Men ni ser, allt är possible!

För att citera Hanapee......nä, nu ska jag äta sill och potatis....eller ja, tekaka och rostbiff. Det var kul!!!


IV-test! Övernormal

Du fick bättre resultat än 80 % av populationen.


Namn: Rosanna
Ditt totalresultat:
120
Resultatkategori: Övernormal
Grattis till fullföljandet av IV-testet.






Jag är inte så dum som alla tror. Jag är ändå övernormal. Det känns bra. Och vet ni vad? Jag hade bäst på mattedelen. Jag som trodde jag var kass på de.....inte när det kommer till kritan!

FANTASTISKT!!!

Helt underbar kväll igår! Har inte haft så roligt sen, jag vet inte när.

Hoppa buskarna var roligast. Undra om Victor hittade sina nycklar.

Fast nästa gång ska jag inte dricka champagne.

Jag älskar vårt gäng, och att alla var på så gott humör igår.

Pizzan som Karolina köpte till mig igår(Tack Karolina) fick jag ta med mig i en pizzabox. Hahaha!! Jag kunde inte riktigt äta pizzan där utan tänkte spara den tills i dag. Vad händer? Jocke tappar pizzan i trapphuset. Idag har han mage att säga att det var mitt fel, att jag knuffade honom. Nej nej!! Men det gjorde inget, jag har precis ätit pizzan ändå. Den hamnade trots allt på rätt håll. 

Jag har även skadat mig, vet inte när eller hur, men ont gör de. Ringtån på högra foten är öm. Aaaaajjjjjjjjjj!!! 

Idag får jag äta precis vad jag är sugen på. Vilket är....inget! Kanske lite sorbeglass som finns i frysen.

Nu ska jag duscha, för jag är äcklig. Jätteäcklig.! 


3.....

3 namn jag går under: Nosse, Älskling, Nosis
3 saker som skrämmer mig: Framtiden, Broar, tunnlar 
3 saker jag har på mig: Byxor från Zara, Skjorta från H&M, Ericas örhänge.
3 sanningar: Jag är envis (Jag erkänner), Jag, så som min syster, skjuter upp saker, tror på något sätt att det blir lättare då, men icke. Jag är fruktansvärt kär i Jocke. 
3 saker jag verkligen vill ha: Långt hår (Även jag) Frukost. Och det är dags! Skulle vara skönt att få en billig solsemesterresa.
3 personer jag utmanar: Jag har tyvärr inga att utmana.




Nu är det frukost!!


HEJ!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Och det har sina förklaringar. Jag har varit i Stockholm, jag har varit och är sjuk. Sen har jag inte haft något att berätta.

Jag har varit i Stockholm. Det var roligt. Fast jag var sjuk.

Jag ska bli lite bättre på detta här. Men jag börjar inte idag, för nu säger jag som mamma. Nä, nu har jag varit vaken i två timmar, nu är jag helt slut!

Jag är slut!!!

RSS 2.0