Slut.



Min bloggperiod kommer nog succesivt att avta. Har en svag känsla.


FINT

image19


En underbart fin bild.




image20



Kan man bli mer ledsen av en bild. Det är nog en av de bästa bilder jag någonsin sett.

För sorgligt.



JAG HANDLAR ALDRIG, JAG STÄDAR ALDRIG, JAG DISKAR ALDRIG, OCH JAG TVÄTTAR ALDRIG.

Gud vad jag vill flytta. Tipsa mig gärna om en 2:a i Ängelholm. Fin ovh billig!

Fel...





Jag tror att löftet till Gud blev för oseriöst och så straffade han mig istället.

Besviken.

Jag fick inte lägenheten. Blev så in i helvetes dyr. Det går fler tåg! Hatar de uttrycket. Vem fan kom på de.?Jag ville ha den! Men men....nya tag. Får i värsta fall flytta hem till mor och far. Vill inte vantrivas mer.

Helgen över.

Sedär ja. helgen har nått sitt slut och eftersom jag är en mycket upptagen kvinna så har jag inte skrivit. Dessutom har jag tråkigt på jobbet, så då passar jag på. I
går kom jag hem från Skövde och kul hade jag. Var hemma hos en av Jockes lumparkompisar, som för övrigt hade en lägenhet som andra dödar för att ha. Men det bryr sig inte han om utan flyttar till Eslöv i början av nästa år. Från en trea på 115kvm till en tvåa på 60kvm. Snacka om imställning. (undra hur flygeln ska få plats?)

Försöker att inte falla in i facebookträsket och hämtar däröfr bara bilder därifrån och lägger upp här.

image17


Jag vet inte hur pass nycktra vi är. Men kan tilllägga att jag inte kommer ihåg att bilden togs.
Vi ser i alla fall ut att ha roligt.


Idag gäller de och jag får veta i fall jag får lägenheten jag bjudit på eller inte. Den är så jävla fin och jag faller i djup depression i fall jag inte skulle få de. K A T A S T O F!! Jag vill inget hellre och hoppas innerligt att jag får den! Snälla Gud, hjälp mig här. Jag lovar att aldrig dricka igen. (inte sant, men det behöver han inte få reda på)

Jag vill alltid äta fondue. Det är för sören skitgott. Vi fick de uppe i Skövde. Bara lite grönsaker och någon god dippsås. Också ner med grönsakerna i olja. "Billigt och inte nyttigt, helt i min smak"

image18

Åtekommer säkerligen i eftermiddag, om inte ännu tidigare.

Vad är det som pågår?

Är det tvångsmatning eller ätstörningar?

image15



Jag förstår inte. Atingen så är kvinnan på bilden så liten att katten faktiskt bara ser stor ut. Dessvärre är inte det fallet. Katten är bara så in i helvete stor. Det är sorgligt. Kattrasen är stor i sig själv? Knappst. Här är det inte wiskas kletmat en gång i veckan utan 7 gånger om dagen ser det ur som. Det är hemskt. 



image16


Det här då? Ingen avelskatt direkt. och varför ser han så jävla nöjd ut? Är han glad att han har misshandlat en katt till att bli större än han var när han föddes?
Tänk om jag skulle proppa mat i hans strupe var dag. Jag kan ju omöjligt tro att katten valt de själv. Man kan inte heller direkt köra den vanliga repliken man säger till sig själv då man känner sig ovanligt pluffsig. "Det är bara att börja träna eller äta lite mindre skräpmat". Katter förstår inte det.

Det är orimligt!

Nu är det igång igen...

6 timmar av deras tid då de har umgåtts har gått ut på att sitta vid datorn och spela datorspel. Katastrof!

Nu ringde han och sa att det är bara 4,5h.....det är väldigt viktigt.Och väldigt stor skillnad. Jag borde skjuta mig själv!

Så fel man kan ha!


Får mig att tänka på min älskade katt, Stina

image14
Jag kunde inte låta bli. Den är såååå söt! För att inte tala om hur skönt de ser ut.

en sak...



Jag vill tillägga en sak som har med föregående inlägg att göra. Jag kan lugna med att varken nörd 1 eller nörd 2 tar illa upp. Utan finner sig i sitt beroende och funderar skarp på att söka hjälp. detta i hopp om att så småningom ta sig ur detta förfärliga träsk. Istället ska de ägna sig åt lerduveskytte och långa promenader. Om det skulle falla tillbaka lovar jag att det meddelas omgående här på bloggen.

Uppskattar dettahäringade!

Det är väldigt roligt att ha en blogg trots allt. Det är som att föra en konversation fast med sig själv, till en dator. Lite patetiskt ändå. Fast man gör det för att roa andra. Fast jag misstänker att jag inte har så många läsare. Nu står det still...

Ringde nyss min pojkvän som kommit hem från Stockholm på permiss. Nu ska jag faktiskt prata skit om honom. Han vaknade i morse, exalterade för att få spendera dagen med sin bästa vän. Jag är ju ändå på jobbet. Hur som helst så ringde jag honom. Då har den iver som han visade i morse berott på att han skulle få sitta hela dagen framför dator och spela datorspel. 2 meter ifrån honom sitter hans kompis, men honom har han inte tid med. Om dem mot förmodan skulle utbyta några ord, lyder det såhär:

Nörd 1: -Hur går det för din gubbe?(använder säkert något flashigare ord, finns väl namn på allt nuförtiden)
Nörd 2: -Bra, för din då?
Nörd1: -Bra.
Nörd 2: -Vill du ha en cola?
Nörd1: -Ja, för fan! Släng hit en!


Jag måste säga att jag beundrar de människor som kan tillbringa en hel eller halv dag framför ett datorspel. Jag vill inte säga att jag är mycket bättre. Men 20-åringa pojkar ska väl kunna bidra med något mer till denna värld än att känna sig duktiga som eventuellt skänker en slant till fattiga barn då coca cola kör kampanj mot fattigdom i u-länder. Att det är roligt är en sak. Men att man orkar, jag förstår inte. Jag tycker snarare synd om dem. 2 rediga pojkar försummar sitt liv på något som är totalt meningslöst.

Jag antar att jag får lite kommentarer på detta. Men jag tror inte att jag ändrar uppfattning. Mitt egagemang kan också bero på en viss oro inför min pojkvän och hans vän. Jag vill inte att de får fyrkantiga ögon och börjar tala ett datorspråk jag inte förstår. Inga roliga förfester de inte. Nu brukar vi dock vara fler, men det kanske smittar av sig. Oh, herre gug jag måste ut och varna! Dessutom är det viktigt med ett socialt liv, något som de båda kanske behöver jobba med. de börjar nog snart mögla och glasögon är bara en tidsfråga. Kommer de ut i naturen gömmer de sig antagligen bakom ett träd. det är förkrossande. De är söta pojkar. Så än sålänge finns det hopp!  

Alltid bärandes på en dubbelhaka.



Jag har till min fasa upptäckt att jag på 90% av alla bilder där jag medverkar alltid har dubbelhaka! Det är fruktansvärt. Tänk om jag går runt och har det jämt? Hur som helst snor jag nu bilder från min systers blogg och lägger upp här så att det blir lite mysigare. De flest från min underbara vecka på Cypern i somras. Här har jag inte bubbelhaka, skulle jag ha de, säg till så tar jag bort bilden direkt. Gud vilken ångest detta framkallar. "Upp med
hakan, Nosse!"




image8



Fula som stryk! Kolla Erica. Stackars Staffan.



image9



En vanlig fredagskväll hemma hos sis. Vill vara blond igen!!



image10



Stammis-stället på Cypern. Ambassaden. Besök den!



image11



Grabbarna grus. Malin (till höger) bor ej längre i detta land. Inte konstigt de, se bara hur hon trivs här.



image12



För kung och fosterland. Vi sjunger till den svenska nationalsången. Sjukt bra låt!



image13



Hon är så jävla söt. Skulle gett vad som helst för den dressen. Sexi!




Mer..

Vill bara berätta vilka heta killa som som står vid sidan om min Joakim på föregående bild. I mitten har vi danskungen Victor Fransson som aldrig säger nej till en svängom (tråkigt nog mestadels med sig själv). Till höger har vi charmtrollet Staffan Sylwander, min närmsta väns pojkvän. Vem fixade ihop dem då? Dessutom är han en god vän till min pojkvän.

Min Pojkvän!

image6
Min pojkvän är han till vänster. Detta är en bild illustrerad av min mycket begåvade Syster Rebecca.

Den här mycket verklighetstrogna bild gav hon tillsammans med ett gäng andra bilder  till vår kära vän Karolina. Dem tillsammans bildade en bok vi alla uppskattade.
Vill tilllägga att jag var grymt lik.
Ingen merit iofs då alla var chockerade lika.
Folk skrattade som tusan!
Och jag kunde inte vara mer stolt över syster. 

Inte alls rooligt.

image4
En tjej hade den här på sin blogg och tyckte att den var skitrolig. Jag började nästan gråta. Vadå rolig?

Roliga grej!

Man ska bläddra fram namnen i sin telefonbok, alltså man bläddrar bara utan att kolla, så det blir alltså ett rent slumpmässigt namn.


Hej, jag heter Jilan Mob
Jag är jättekär i Ekonominytt
men jag tycker att Namnupplysningen är snyggast.
Den fulaste på hela jorden är Josefine,
fast Mr Blatte är nästan ännu fulare.
Jag tycker att Åsa är helknäpp,
men Due-Boje är nog den mest korkade person jag vet.
Hetast i universum är Mor,
och Martina kommer gå längst i livet.
Hejdå, nu ska jag gå och ha sex med Bell!


Shit! Det var fan roligt!! Det är tyvärr bara de närmasta som kommer att förstå. Enjoy!!!

Ny dag, nya händelser...

Onsdag. Vid närmare eftertankte, en bra dag. Inte allt för långt från helgen och både måndag och tisdag avklarade. Sitter på jobbet nu, och jag har hela långa dagen framför datorn framför mig. Helfestligt! Nä, inte direkt.

Idag kommer Joakim hem, dock när jag redan har somnat. Men det är mysigt. I helgen händer en del. På fredag ska vi ha Lamaro-Gruppenfest med start hemma hos mor och far. Ska äta god buffé senare inne i Helsingör.
På lördag åker jag och Joakim upp till Skövde tillsammans med en av Joakims lumparpolare Albin och hans flickvän Marlene. Väldigt trevlig tjej.

Hur mycket om sitt liv ska man berätta på sin blogg egentligen?




Är inte töntig egentligen...

Jag tycker inte att sånt här är kul egentligen. Men den här hade roliga frågor.

10 favoriter:
Färg: Brunt kanske
Mat: Skaldjur, eller mammas
Band: Tycker det är tråkigt att lyssa på cd med bara ett band, så jag vet inte.
Film: Heartbreak hotel är väldigt bra.
Bok: den senaste, för den kommer jag ihåg. Den nakna bruden.
Sport: Fotboll?
 Årstid: Vår, innan det har blivit sådär himla varmt.
Veckodag: Lödag, inte fredag, då är du trött. Inte söndag då är det snart måndag.
Glassmak: Gillar inte glass så mycket, men lakrids
Tid på dygnet: Efter jobbet, vid halv 5

9 för tillfället:
Humör: Sådär.
Smak: luft
Kläder: Jeans, brun skjorta och en brun-gul sjal.
Bakgrund: Annicka och mamma
Nagellack: inget
Tid: 15.59
Omgivning: Receptionsdisk
Irritationsobjekt: Lägenhetsköparen av min drömlägenhet

8 första: (första alltså...inte nu)
Bästa vän: Erica
Screen name: Ingen aning
Husdjur: Katt, Filippa
Piercing: Hål i öronen
Förälskelse: Usch det vill jag inte skriva.
Musik: Hanson eller ett gammalt kassettband som jag och min syster lyssnade på. Jävligt bra låtar!
Bil: Ingen, blir bilägare om 5 veckor. Opel
Kyss: Puss när jag var 4, tvingade en stackars pojke. Men kyss vette sören

7 senaste:
Cigarett
: Pass
Mat: Korvstroganoff
Dryck: Van
Biltur: Till Jobbet. Ängelholm-Åstorp
Kyss: I ondags, min pojkvän.
Spelad låt: Punkrocker, på radio


6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nopp
Brutit mot lagen: Säkert
Blivit arresterad: Nej.
Badat naken: Hahah, jaaa.
Varit med på TV: Nej, jag tror inte de. Kanske utan att veta om de.
Kysst någon du inte känner: Oh ja.

5 nej tack:

Kläder: jazzbyxor är inte jätteheta alltså.
Mat: Spenat, typiskt men sant
Musik: Skrikig rock
Dryck: Whisky
Personlighetsdrag: Folk som spelar smarta och tror de har rätt jämt.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Pratade i telefon i 3 h och åt kräftor
Du kan höra just nu: Robin på radion
Du inte kan leva utan: Min familj, klyschigt.
Du gör när du har tråkigt: Tycker det är jävligt skönt

3 personer:
Du kan berätta allt för: Joakim eller Syster Rebecca. Eventuellt Erica
Du tycker om: Mamma
Du inte gillar: onödigt att tycka illa om någon.

2 val:
Kaffe eller te:  Spelar ingen roll. Beror på tillfälle
Vår eller höst: Vår.

1 önskan: Att få jobba med precis det jag vill.

Mat.

Då har man ätit lunch på jobbet. Korvstroganoff från OJ. Det går alltid ner.
 Jag brukar ha matperioder. Just nu äter jag kräftor i massor, och det är ju rear överallt på de små liven också. Det  är inte säsong längre och alla affärer vill bli av med dem. Jag ställer gärna mig först i kön bland alla pensionärer när Coop öppnar och kriget börjar. "Turkiska Jumbo, halva priset!".  Till min besvikelse var det halva priset hela förra veckan och de ligger fortfarande massvis i frysdisken. Det kanske inte är så eftertraktat med kräftor längre, varav min besvikelse. Strö mig inte jättemycket att det ligger massvis kvar. Blir ju bara mer till mig. Och det känns bra. Väldigt bra!
För övrigt faller jag i avokado, godis, chips, popcorn, räkor -och melonträsken. Det är min svaghet. Jag måste jobba på de. Jag är dålig på att laga mat. Hur kul är det att laga mat till sig själv?
 De senaste 2 månaderna av mitt vuxna liv( dvs sen jag flyttade hemifrån) har jag lagat mat till mig själv  3-5 gånger. Det är för sorgligt.

Jag har en pojkvän. Han gör lumpen i Stockholm, som musiksoldat (man kan ifrågasätta hur mycket soldat det är, men vi går inte in på de, han blir bara ledsen) och är slagverkare. Tufft värre! Allvarligt talat så var det lite de jag föll för hos honom. Han spelar trummor! Coolt va?! Ska inte skryta mycket mer om min Joakim. Blir så fjöntigt.


Jag jobbar också, efter de att jag i våras tog studenten. Jag sitter i receptionen på familjeföretaget. Det är nog inget långvarit dock. Det är trevligt att ha familjen runt om sig varje dag. Mamma, Pappa, mina båda Brödrar Roberth och Ricard. Deras fruar Annicka och Maria. Ja, vi är som en enda stor familj. Väntar även på min syster som för tillfället läser på komvux för att så småningom fullfölja sin dröm.

Nä, nu ska jag öppna dagens post och svara i telefon , visa sympati för gnälliga tanter som är irriterade över att hissknappen inte fungerar. inte bara de, det är tredje gången på 2 veckor!! Det är förödande. När man pratar om trollen. Bäst att svara.

Punkt!


 


Thank you sis!

Jaha, då var man bloggägare och ett steg närmre stämpeln "Datanörd". Förutom att tillbringar 8 timmar av min vakna tid åt att sitta vid en dator så kan ju många anse att detta var droppen. Även jag. Men eftersom jag har en underbar syster som kan göra livet lite lättare för mig så  är det faktiskt hon som står för designen på sidan här. Så säg inte till mig, "vad duktig du är på att designa! ". Jag har ingenting med den att göra.

Igår åkte min vän Malin till London för att prova på livet som Au Pair. Undra om ångesten kommit än? Eller om hon ens har någon? Hon ska bo i ett område som heter Fulham. Ligger enligt Malin, utanför zon ett precis i början av zon 2. Hon gjorde en klockren beskrivning med hjälp av en räka på Restaurang City i söndags.

Jag är på jakt efter en lägenhet. Jag bor för tillfället i en etta på Sandvångsgatan i Ängelholm. Hittade en drömlägenhet igår som hade visning idag. Jag går av en slump in på hemsidan idag och får till min besvikelse se att den jävlen är såld. Jag faller ihop. Jag ville verkligen ha den. Så jag letar vidare. Ska kolla på en i morgon som ligger på Kallenbergsgatan, jag tror inte att den faller mig i smaken på samma sätt som den andra. Men man vet aldrig. Dock var kvinnan på mäklarbyrån väldigt trevlig, och lovade ringa ifall något dök upp. Hoppas den person som köpt lägenheten inte trivs.

Allt för mig!

Nytt igen...

Enjoy!


RSS 2.0