Tvål!

Tvålet här på jobbet luktar så gott. Jag vill bara skruva av locket och hälla i mig den. Men med risken att kanske DÖ, så avstår jag. Det finns ju trots allt folk som tycker om mig.
 Vi har samma tvål hemma, och en och en annan gång har jocke få be mig att släppa tvålen då jag varit på väg att äta upp den. Den luktar honung och mjölk. Helt underbart!

Igår hade jag och Jocke främmat (Sara sagt). Några drack öl och själv drack jag en cider. För att inte bli utstött från gruppen. Fotboll på tv som jag förbjudigt då det var en högst oviktig match. Som väntat förlorade sverige, dock bara med 1-0. Så eftersom det rådde fotbollsförbud så kollade vi på Melodifestivalen 50år vinnarna. På DVD!!! En riktig höjdare. Och killarna var nog mer inne i de än de hade varit i fotbollen. Kul att se när Lotta Engberg sjunger fyra bugg och en coca cola, och Tommy Körberg drar på i Stad i Ljus, en riktig guldklimp om ni frågar mig!
 Hur som helst blev jag tvungen att gå att lägga mig innan gästerna gått, för jag jobbar idag. Och då går man inte och lägger sig försent!!

Nu är jag trött på detta här!

Inkomsbasera barnbidragen.

Fick nyss veta att det är på förslag att inkomstbasera barnbidragen. Först visste jag inte vad jag skulle tycka. Men det låter vettigt. Personer med bättre inkomst behöver ju faktiskt inte pengarna i samma mån som de med sämre inkomst. Ska man i så fall gå ännu längre, hade det bästa varit att tom höja barnbidraget i så fall för föräldrar med lägre inkomst.

Vad jag hoppas inte förändras i fall mitt förslag skulle gå igenom( vad självgod jag låter, ahahah) är att barnen får hela barnbidraget då.

Nej, nu när jag resonerat här så tycker jag att man ska inkomstbasera de, men inte höja på något sätt. Då kan de pengarna gå till annat. Till Ängelholms kommun kanske. Där vi fick/får betala 500 kr för att äta i matsalen.

JA! Ge pengarna till ÄNGELHOLM!!!! Mohahahaha......................

Eller till mig. Jag ska till Göteborg på lördag. Då vill jag shoppa!

Vill tillägga

Skulle vilja tillägga att bilden som ska spegla min frustration kanske är lite väl dramatisk. Men det skiter jag i!

Jag klagar inte!

Jag brukar klaga på alla andra när dem inte skriver så ofta, men man ska inte kasta sten Rosse Bosse!

Nu är snöhelvetet tillbaka och jag mår dåligt över de. Även om det lyser upp världen med ljuset från solen så var jag ännu en gång förbannad när jag skulle köra till jobbet.
Jag gick ut från trappan, i sommarskor. Eller, ja, ganska somriga. Glömde tottebandet i badrummet. Kutade upp 3 våningar. Kattjäveln smet ut. Självklart sprang hon neråt och inte uppåt. Uppåt hade underlättat eftersom vi bara har 4 våningar. Sen till jobbet, småsprang till bilen. Ser att den är täckt med snö. Såklart!! Sätter igång med att skrapa rutor. Det var ganska smärtfritt. Men sen, vad händer då?! Jo, jag halkar på en isfläck och in med ena benet under bilen. Slår mig på samma blåmärke som redan existerar på benet mitt. Det som Tuss gjorde när han dansade galet i fredags. Så, nu är min dag förstörd och helst av allt hade jag velat krypa under täcket och tyckt synd om mig själv. Men här sitter jag. Mina skor är blöta, så dem får vara utan fötter idag. I alla fall tills de torkat.

Och inte nog med de. Malin har åkt hem, så än en gång är vårt gäng ofullständigt! Kan det bli mycket värre?

Jag känner mig som ett barn som inte kan sluta gråta!



Såhär skulle jag vilja uttrycka min frustration över min fruktansvärda morgon!

image68

Inflyttningfest på G

Nu är nästan alla förberedelse klara inför kvällen. Kan inte berätta något, för en del av gästerna är stamkunder här. Hur som helst så blir det massa folk och black and white all over the place. Ska bli trevligt.

Jag vill även hälsa till mamma och pappa som nu regebundet läser min blogg! Hej mamma! Hej pappa! Ni är välkommna hit när ni vill. Och pappa, TACK!!!! Tusen tack om och om igen! Inte illa pinkat för en liten jävel som jag va?!


För övrigt, så hade jag och Jocke en rolig konversation alldelles nyss.

Joakim - Du har gåshund på rumpan!
Rosanna - hahaha, har jag?!
Joakim - Ja...eee...eller sånna kallknoppar.


Kallknoppar! Det har jag nog aldrig hört förr!
För er som tvivlar på att Jocke kan vara rolig, så ber jag er att tänka om.

Ha en trevlig kväll allihopa!

Det är för fasen vitt överallt!

Vad ee nu detta?!!! Fjorton år och.....
Nej, så långt går vi inte.

När man vaknar en torsdag så här i mitten av mars, inte fan förväntar man sig att vi har mer snö än samerna i norrland. Men nästan på alltså! Det värsta är att snön smyger sig på på nätterna och låtsat som ingenting på dagarna då solen är framme. Men i morse tog jag den på bar gärning. Och jag var rent ut sagt förbannad när jag skulle slå av den från bilen. Don´t mess with me! Där stod jag och alla i min omgivning måste ha undrat vad fan jag höll på med. Jag slog och svor och bonkade och stönade. Allt för att snön skulle få sig en rejäl omgång. Men den brydde sig inte. La sig någon annanstans och somnade om.

Hoppas innerligt att den inte ligger kvar på påskafton. Då ska jag minsann kalla in alla mina vänner. Då har den inget att säga till om. VI ÄR FLER!!! Det är fegt, jag vet men vad att göra!?

Ikäll hoppas jag på lite fest. Vet inte var, när, hur och med vem. Men det löser sig alltid!

Bjuder på en bild som fångade mig direkt! Den är så vacker!

image67

LIte dålig kvalitet med ni måste se vad jag menar.

Dålig uppdatering

Ingen vidare uppdatering här inte. Jag har inget roligt liv, så är det bara. Förutom Malin, som är hemma en liten runda. Det är kul. Och våra planer inför helgen är att gå ut torsdag, fredag, lördag. Hoppas bara Malin är på nu!

Jag ska sluta med så många allvarliga inlägg. Inte helt, men lite i alla fall.

Igår jobbade jag ute i fältet, jag städade alltså. Usch och fy säger jag. Även om det är bra för kroppen att röra sig litta, så var det inte roligt att byggstäda även fast bygget inte var klart. Ingen höjdare alls.
Nä, jag är en kontorsråtta som ska bli fet vid skrivbordet.
Nä, inte ens det är jag. Jag vill ut och träffa människor, inte sitta och lukta svett i en konferansstol (som jag sitter i för att jag har knäpp rygg).
Jag vet inte ens vad som är min grej. Vara hemma och mysa med katten och slippa gå upp tidigt. Nä!! Jag ska bli som Brook Davis. Göra skillnad som 21-åring. Förresten så har One Three Hill startat ny säsong. Jag blev skitglad. 4 år senare!!!

Nu ska jag göra lite nytta!

FRÅN EN SAK TILL EN ANNAN

Jag har en vän som inte är Svensk. Å andra sidan så är han svensk också. Detta är en sak som stör mig som fan. Om man får uttrycka sig så.
Det är synd att så fort det hände något. Någon bli rånad, någon blir skjuten, någon har blivit hotad. Så är det en utlänning som ligger bakom. Varför? Varför är det tvunget en utlänning som ligger bakom. Och även i fall det är det, varför är det så mycket värre än om det hade varit en svensk. Jo, för att han inte kommer härifrån, då måste han sköta sig och bli svensk! Det låter så dum att jag smäller av. Media älskar att förstora upp det om det inte är en svensk som ligger bakom. Det värsta är. Att det hade lika bra kunnat vara en svensk! Jag kan hålla med dom att man måste höja kraven lite för invandringen i sverige. Å andra sidan. Hade det blivit krig i sverige och jag blivit tvungen att flytta till Frankrike. Visst hade jag bott där alla andra svenskar bor, och inte fan hade jag velat lära mig de språket, och jag hade inte velat äta baguett och ost varje dag. Utan hållt mig så svensk som jag bara kunnat. Bort bra men hemma bäst. Jag tror alla som inte bor i sitt eget land tänkter så. Och gör det så hemma som möjligt.  Ändå är det en helt annan sak när det inte handlar om en själv. Eller?

Jag kan ändå tycka att sverige är lite väl snälla med insläppet av utlänningar. Men bara för att jag tycker generalliseringen av de utlänningar vi har här i sverige måste förbättras. Att synen på de som inte är svenska måste förbättras. Och jag är ledsen att om sverige fortsätter som vi gör så försvinner aldrig den dumma generalliseringen som vi har idag. Det är både ett påhopp från sveriges sida att tycka illa om utlänningar, men också ett påhopp från de ickesvenska att tycka svenskar är dumma i huvudet. Så sverige. Det är inte bara utlänningarnas fel att situationen ser ut som den gör idag. Jag kan tom tycka att det är tvärtom.

Jag hoppas ingen tar illa upp att jag använder ordet utlänning. Skulle aldrig i hela mitt liv skrivit blatte eller svenne. För båda två är för mig skällsord.
Jag har nog inte fått ut allt, och det är nästintill omöjligt när man skriver. Så har ni några invändningar. Bli inte förbannad och gräm dig, utan fråga istället. Eller be mig tillägga något som fattas.

POLITER BLIR BÄST PÅ BILD

Denna lilla jänta som jag tycker är lite småstörig är ju faktisk rätt söt när hon varit i photoshop i några timmar.

image66

Nä, även om jag inte håller med om vad hon tycker så ska man inte hoppa på na. Jag tycker hon är riktigt söt på denna bilden.
Hon var inte lika söt i programmet Debatt, utan bara självgod och fruktansvärt stolt övera allt hon sa. Så såg det ut i alla fall.



Jag brukar alltid tycka att det ligger något i alla säger, det är även så när Maria öppnar munnen. Man får försöka se att alla är olika. I Stället blir folk så in i helvetas förbannad över folk som påstår något som de inte håller med om. Varför? Det finns anledning för allas utbrått och påstående. Och utan olikheter hade vi inte kunnat kompromissa. Jag brukar tänka såhär.
Moderaterna vinner med 33%. De andra 67% är inte nöjda. Stackare! Men det är nog detta som krävs. Att det finns en motallians. Att man måste kompomissa. Det är ju trots allt ingen diktatur vi lever i. Och det är väldigt bra tycker jag!

SÖNDAG

Vaknade tidigt i morse efter gårdagens bravader utav att Jocke sa att det kändes som om han hade i tuggumi i halsen. Stackarn har jobbigt saliv på mornarna. Nu är jag hemma och kollar på film och äter passionsfrukt med limesocker. Gott!!

Hade även intressanta samtal igår som jag kommer skriva om senare. Kanse inte idag. Idag sa jag fortsätta att ligga i somman. Har inte gjort de på jag vet inte hur länge.

Ha en trevlig dag!

KÖPA!!



Jag känner mig som Blondinbella. Idag köpte jag ett väldigt dyrt linne. Och så pratar vi inte mer om de.

DEBATT!

Såg debattprogrammet igår på svt1.
Jag fattar inte vad Tobias gjorde där...
O andra sidan förstod jag inte vad Isabella Löwengrip gjorde där heller. Hon lät korkad och bortskämd. Även om hon tjänat alla sina pengar själv, så säger man väl inte (som förebilden hon är) att shoppning är roligt och förespråkar det som positivt. Shoppning är roligt, säger jag. Men man får nog tänka lite på vad man säger när man är sveriges största bloggerska och agerar förebild för tusentals flickor.  Shoppning är något som inte hör hemma i debatt, och verkligen inte när den debatteras mellan en 17-årig stockholms brud och en stå-uppkomiker. Låt dem som vet vad dem pratar om prata istället. Isabella tycker shoppning är roligt och Tobias tycker det är förkrossande. Det är inte ens det som är problemet med shoppning idag. Problemet är att små flickor som har Isabella som förebild suktar efter de dyraste märkena och sliter som djur för att spara pengar till detta. Tjejer ska väl lära sig att använda sina pengar rätt och inte låta märkena och det dyraste strya deras val. När man kan shoppa för en billig peng och ändå bli tillfreds. Tycker Ebba och resten av dem som deltog i debatten skulle sitta kvar, men snälla, nästa gång, skicka hem komikern och Stockholmsbruden.
Sen är även tragiskt att det är unga tjejer som får ta smällen av det nya shoppingruset som pulserar hos många. Det är inte bara unga tjejer som shoppar. Men varför får de en kvart av debattprogrammet, när det finns större frågor kring detta problem. Och jag vill inte ens kalla det för problem.
Att unga tjejer shoppar och tjänar pengar har plötsligt blivit tabu. Varför? Se det som något positivt istället. Det är väl fantastiskt roligt att många lyckas trots sin ålder. Och framförallt kvinnor! Sen kan jag inte låta bli att skylla på media. Sluta nu vrida på allting för att bli bästsäljare. Tacka vet jag nyheterna!

Kvällens middag!!

image65

Mums! Älskar denna salladen!!

AVOCADO!!

Avocado kommer ursprungligen från norra Sydamerika.

Frukten är päronformad. Botaniskt är den ett bär med ljust, grönaktigt fruktkött omkring ett stort frö. Fröet som inte äts kan väga upp till 25% av fruktens totala vikt.
Mogen avocado känns litet mjuk. Hård, omogen avocado mognar på några dagar i rumstemperatur och håller sedan drygt en vecka i kylskåpets grönsakslåda.

Fruktköttet är mjukt och smälter i munnen. Smaken som är mild, med lätt nötsmak, framträder bättre om man kryddar med t.ex. citronsaft, salt och peppar. Dela frukten på längden, tag bort kärnan och fyll hålet med t.ex. räkor, marinerade champinjoner eller kaviar. Avocado är även gott i grönsallad. Användningsmöjligheterna är många.

Detta är några av alla sorters Avokado.

image64

Allt jag äter!

Har tagit lite bilder på allt som trillar ner i min mage just nu. I alla fall det som helst trillar ner....

image59

Caesarsallad! Mums! Kan äta det varje dag!

image60

Granny Smith äpplen! skala och dela som om man vore ett litet barn! Jättegott!!

image61

Pinjenötter, godare än någon nöt som någonsin uppfunnits! Hahaha.

image62

Avokado, behöver jag säga något! Himmelskt!

image63

Dessa rekomenderar jag till alla som gillar viol-lakrids. Gott klet inne i också.

Mat med mamma och syster?


Jag fösöker få tag på min syster i hopp om att få spendera lunchen tillsammans med henne. Men inga lycka än så länge. Mamma vill i alla fall  så det känns bra!

PÅ JOBBET


Nu är jag på jobbet, därav rubriken. Inget roligt att komma med idag. Jag har mensvärk och sover dåligt på nätterna då min jävla katt tycker det är jätteroligt att klösa på garderobsdörrarna. Ska ringa och få hennes klor klippta idag. Och så är jag sugen på Cesarsallad. Kan livet bli mycket värre? Det är synd om människan....

snälla människor

En snäll och trevlig person hade skrivit på min systers blogg att jag var fular än Kenza när jag gjorde min imitaion av henne. Snällt sagt tyckte jag. Med tanke på att jag ansträngde mig till tusen i hopp om att vara lika vacker och oemotståndlig som henne. Men snälla, vad var det för konstig människa som fik för sig detta?

Hemkommen från mor och far. Blev en trevlig tillställning och jag har fattat ett beslut.

Beslut är bra. Om dem nu är pålitliga. Ungefär så klurigt resonerad vi idag kring middagsbordet. Jag tänkte bjuda på en bild till från helgen. Denna gången en med lite mer kärlek och förarbete. Det var trots allt en kärleksweekend och inte någon tramsemester.

image58
 
Ja, jag är mycket fular än Kenza. Hon är felfri
.


Bilder från Mose

Jag och jocke är konstiga människor! Här är beviset. Inte en promille i kroppen!

image56

jag är hipphoppare!

image57

Jocke är Jocke

Angående Stenåldersbilden.



Hur många Stenåldersmänniskor har en gucciklocka?


Glad och det är synd om de som mår dåligt!

En av min vänner har råkat ut för kräksjukan. Klart att det är Erica, snuskpellen själv. Det var väntat!!

Nä, det är hemskt det där med kräk. Händer alla någongång, och det är inte kul. finns dock folk i min omgivning som det händer lite för ofta. Och jag är inte skyldigt!!

Nu ska jag se om jag hittar en bild på kräk!

image55 

Får bli på en som kräktes i stället. Detta var skitkul!

Ful eller sexig?!

image54 
Såhär ful är jag när jag klär ut mig. Usch som jag skäms.

Det börjar visserligen på S, Stenåldersmänniska. Kanske ska avar de på min 20-årsfest då temat är just bokstaven S. Vågar jag skämma ut mig så?

Nu har jag tyvat igen!

Fyra arbeten du har haft:
Lokalvårdare (städtant)
Receptionist
Barnvakt
Nuvarande- Ekonomiasstistent

Fyra filmer jag kan se om och om igen:
Pretty Women
Sagan om Ringen
Hitta Nemo
HeartBreak Hotel   Jag kan hålla på hur länge som helst!

Fyra städer jag har bott i:
Strövelstorp
Ängelholm
Räknas att man kanske blev till i Kattarp?
????

Fyra TV-serier jag gärna ser:
Vänner
Grey´s Anatomi
Desperate Housewife
One Three Hill, trots att jag redan sett alla säsongerna.

Fyra ställen jag vill åka till:
Asien
Austalien
London om och om igen. Tycker om den staden!
USA någon dag.

Fyra webbsidor jag besöker dagligen:
Blogg.se
Labox.blogg.se
Hotmail.com
Blocket och kollar kisar!

Fyra favoriträtter:
Cesarsallad
Hemmalagad Hamburgare
Mammas köttbullar
Grönsaksdipp!

Fyra ställen där jag trivs:
I lägenheten
Hemma hos mamma och pappa
På fina hotel i en bra land
Mosebölle såklart!!

Kändis!

Tänkte jag skulle göra en presentation av mig, ja, som alla stora bloggerskor gör!

Rosanna Sjöbergh.
Med nära 10 läsare om dagen bloggar jag om allt från vad jag gjorde på jobbet idag,
till över hur glad jag är att någon kommenterade ett inlägg.
Bor med min pojkvän och vår underbara katt Stina, i en 2:a i centrala Ängelholm.
Jag  jobbar som ekomoniassistent på ett av våra företag inom LamaroGruppen.
Med målet att en dag ha en väldigt betydande roll i företaget!

Mycket intressantare än så är jag inte. Och jag vill inte avlsöja för mycket av mitt privatliv till alla er läsare.




Moln!! Rosa?

Jag blev skitglad över att 3 okända människor kommenterade mitt inlägg om Kalles kaviar.
Det är sånt som lockar för fan!
 
Då vill jag säga hur förbannad jag är över att det blivit sån uppståndelse det här med att Carola och Andreas Johansson inte gick vidare. Jag hållr med Adam Alsing. låten var inte så stark. Sen att Carola galer som en annan jävel hör inte hit. Dessutom tror jag inte att det är någon sorts hämd för att folk inte gillar Carola, som många verkar tro.. Låter bara sjukt. Hur kommer det sig att hon vann melodifestivalen 2005 och kom typ 5:a i eurovision i så fall. Tror inte att svenska folket helt plötsligt kommit till insikt. Nej låten var inte tillräckligt bra!

Är även lite småsur över att The poodles (och jag menar the poodles, bara the poddles)inte gick vidare. Tycker sångaren är grymt bra! Den andra hade kunnat stanna hemma.

Snart är det helg och Malin kommer hem från London för visit här hemma i en vecka. Ska bli skitkul att få hem henne. Är sugen på lite fest när hon är med!

Nu ska jag cykla lite!

Träning!

Jag och Min Käraste har varit duktiga och igår var vi ute opch gick väldigt raskt. Och därefter lite situps och jag försökte på mig en armhävning, inte ens det klarade jag. Inte ens en!!! Det är KATASTROF! Jag känner mig som en Kalle Anka-figur, ni vet en sån som försöker spänna armmusklerna och det kommer en lite kula, som sen åker ner på undersidan av armen. Så ser jag ut. Eller jag kanske inte ser ut så, men det känns så. Så ikväll ska vi cykla. Och jag ska äta cesarsallad. Är helt beronde. Det är så jävla gott! Hade kunnat äta de varje dag om det inte var för att mina kolleger hade börjat kolla snett på mig. Bara när jag åt avokado som en galning fick jag lite underliga blickar. det vill jag inte riskera. Så jag äter de på kvällarna, precis som jag ska göra med cesarsallad.

Väntar på att det ska bli dags för att åka nu. Ska tvätta bilen, handla och kolla kontot. Ja, som en riktig tvåbarnsmamma som varit gift i 7 år och bor i villa (inte inne i ängelholm, det är för dyrt) och har 2 bilar, 2 katter och en hund och planerar vilken mat som ska tillagas ikväll. Spagetti med köttfärssås?
Tror alla i min ålder våndas den dagen då det verkligen ser ut så. Men när man väl är där så är det underbart. Kanske inte så här extremt-svensson, men liknande.

Nu kommer han nog snart. Hej då!

Bra idé?

Vad är det här för påhitt om att de nya Kalles kaviar med ost hittas bland osten och inte bland de andra Kalles? Jag fattar inte logiken, om det nu ska finnas någon sån. Skulle det vara lättare att hitta dem ifall de är någon helt annanstans, långt borta från sina syskon? Jag vill ringa ICAS beslutfattare och höra en förklaring. Jag ser bara problem med denna såkallade "bra idén". Dessutom är inga av dessa "nya" varianter av den traditionella kaviarn speciellt goda. Banan? Jag menar, sverige! Jag har smakat den, och gillar man mosad banan och kaviar så köp den. Men ni hör själv. Jag kan förstå konceptet med ägg men inte med banan. Jag bojkottar hämed alla Kalles nya kaviar. Utom ägg, och kanske den randiga. Men jag tänker fan inte gå någon omväg för att hitta "Kalles med ost och Kalles med räkor". Dum idé och dåligt planerat! Låt dem ligga bland sina vänner och inte bland Fetaosten och Västebotten. Håll med mig! Ser inget annat alternativ.

image53

 
Sluta se så jävla glad ut Kalle. Du är ledsen innerst inne!

Musäjk!

Nu har jag varit med brorsbarnen på parkskolan och testat instrument. Frida är en naturbegåvning och sopade banan. 2 av de andra barnen som provade på, var inte i närheten av så duktiga som Frida. Tänka sig, hon måste fått det från mig=)

Annars måste jag säga att fördelningen av sysslor här i lägenheten börjar bli rejält ojämt. En av oss har inte gjort många knop idag trots att den andra lagat mat. Och inte till två som vanligt, utan till 4 stycken!! Inte mer än rätt att denna inte bör göra mer denna veckan. Eller vad tycker du Jocke? Han håller med.

Nu ska jag ut och gå. hade skrivit mycket mer, som försvann. Var skitroligt, något med att jag slog jocke och att han fick städa upp blodet efter sig. Men jag hatar att försöka skriva om de, blir aldrig lika roligt.

Vi kanske småjoggar.

Chipp och häj!

Nu är jag hemma!

Dålig uppdatering! Jag ber om ursäkt! Har varit i kära Danmark med Joakim! Så nu har jag handlat sprit så det räcker till en kanske två kvällar! Nej, nu låter jag hemsk. men mycket blev det och det känns bra! Betalade 200 svenska kronor och fick väldigt mycket för pengarna, i sevrige hade det nog kostat 1000 kronor. Så jag tyckte jag gjorde ett klipp!

Inflyttningsfestplanering står på schemat. Ni som vill komma hös av er. Inga okända männsikor bara. Vill inte att okända människor ska gå bärsarkagång i vår lägenhet. Ett ord jag lärde mig igår.

*Bärsarkagång= när någon blir galen, slår sönder saker, vandaliserar. Ofta är peronen ifårga kraftigt berusad.




Hej då Sverige!

Nu sticker jag till Danskland! Vi se på måndag! Ha det bra i sverige. Jag ska äta gott, dricka gott och må gott! Kolla film också. Säg till ifall ni vill ha något (som finns i danmark). Puss och kram!



image52

Danmark here we come!!!!!!!

Nytt inlägg!

God morgon på er alla!



Här sitter jag med pinjenötter och ett äpple. Gott! Jag tittar även ut på världens tråkigaste väder. Och inte nog med de, för att förstöra min utsikt ännu mer, så har Åstorps kommun bestämt att lägga bredband i gatan. Så i 4 veckor framöver får jag titta på svettiga NCC-killar. Förlåt, men dessa killarna är inga hetingar direkt. No offence NCC!  
Ikväll åer jag till danmark. Ska bli fruktansvärt skönt. Gå och shoppa på Bilka, äta på Kaktus, köpa vin och fläskeknasar. Äta Tacos är även ett måste. Vi ska äta räkor och dricka vin också en dag. Hoppas där inte är för mycket spindlar! Sen hoppas jag att Svensk TV går att få in igen. Blev tydligen strul efter bytet, precis som det var i Sverige. Vill inte missa andra chansen!!!

image51

Trevlig helg på er!!


 


Vill Visa, och härma!

Vill visa er (vilka er, det är väl bara jag som läser min blogg?) Rebeccas kattaskrälle. Rätt så söt trots allt.

image50

Hon är mer fotomodell än min värdelösa katt.
bilden är tagen från ingen mindre än min syster. Hon har även tagit bilden. Som jag tycker väldigt mycket om. Tänk om bara Stina gick med på något sånthäringade.

Ny dag!

Jaha, då satt man vid datorn här på jobbet igen. Efter en dags uppehåll.
Igår var Rebecca hemma hos oss. Vi åt mat och kollade på en skräckfilm! Det var bra och väldigt läskig. Jag känner inte för att skriva idag. Kanske inte gör de så mycket heller. Ska lyssna på MixMegapol och jobba. Fast snart är det frukost.
Tänkte också förbereda på att jag åker till Danmark i morgonkvällm vilket betyder att jag inte kommer att skriva något i helgen.
Jag har köpt en matta också. Limegrön! Skitfin! passade perfekt i vårt vardagsrum. Jag känne rmig stolt.

image49

Denna film såg vi. Ny Stephen King. Att rekomendera.

Bilder!

image44
Stina och jag bloggar.

image45

Nyfiken i en strut. Sugen på ett hallon till kanske?

Hallon!

Min katt äter Hallon. Hon stoppade nyss i sig ett helt hallon. Bara det inte är farligt. Jag var bara så imponerad att jag lät henne köka på. hon verkar iofs äta vad som helst. Nu är hon på Datorn också. tycker hon det är gott? Men hallon? Det går inte ihop. Ska testa med ett till sen.

Whohat?!!

Jag tordde vi var väg mot sommaren! Men icke! Nu snöar det ju för i helvete!!!! Jag blir arg. Jag vill ha skinjacka och tygskor, det är ju uteslutet i detta pissvädret! Finns det något som tröstar i detta elände? JAAAAA!!!!! Jag ska göra hemmalagad postatismos. Många kan tycka det inte är så facinerande som jag. Men det ska bli roligt, och framförallt gott! Till det blir det fläskkotletter, som jag hittade billigt!

Sen vill jag uppmuntra mina kompisar att skriva lite oftare i sin abloggar. varför skaffar man annars blogg.
Rebecca: bäst av min vänner. Roligt, och innehållsrikt. Massa recepttips.
Erica: Typisk att hon är hos sin pappa denna veckan. Blir 2 snåla veckor framöver. Annars en mycket bra blogg.
Malin. Roligt att läsa om ditt Londonliv. vill ha uppdatering oftare bara. fast melj är också bra. Så du får godkänt.
Karolina: skärp dig nu tjejen. Du måste dela med dig av ditt liv, du är rolig men skriver alltför sällan. Du skriver väldigt personligt och roligt. sluta ej med de!

Så nu är det ur världen Ingen annan som vågar säga de. Inte för att jag var särskilt hård men i alla fall. Så mjuka upp fingerarna och skriv.
jag har dessutom dötid på jobbet i mellanåt, så jag behöver något att läsa, jag börjar dessutom tröttna på Blondinbella som är så kär och bloggar bara skit nuförtiden. Hon har sina ljusa stunder, men det är allt för sällan tycker jag.

Tack! Jag förväntar mig lite applåder för min insats!

Hej hopp!

Nu sitter jag och inväntar 16.00-slaget. Då får man gå hem och livet är lättare. nej, jag tycker mer och mer om mitt jobb, och jag trivs kanonbra med Maria. I morgon ska jag lämna henne ifred så hon får låsa in sig och ta hand om Bokslutet som ofrivilligt hänger över henne. Då ska jag vara hemma hos Mor och jobba lite med henne.
Jag var på OJ innan, och hittade färska hallon till kanonpris! 14.90 för jättefina hallon. Som i vanliga fall hade kostat 30-35kronor. Så ikäll när Jocke är med ska jag titta på film och äta FRÄSKA HALLON!!! Ni kan inte fatta vilken lycka detta är för mig. Det fattas väl bara att jag ska tappa ut dem eller någon ska råka sätta sig på dem. Då är det bara rätt åt dem att fläckarna inte går bort. Nej, jag ska vårda dem ömt och behandla dem som små prinsar. Sen ska jag äta upp dem jävlarna!! Mohahaha.......!!!

7 minuter kvar nu.....

Det är så skönt att jobba kan jag tycka. Man oroar sig inte över sånt som man är noll intresserad av, som det är i skolan. Att "FANNNN, jag har inte börjat plugga till det tråkiga jävla historieprovet än."

Så är det inte när man jobbar. Jag kan slappna av när jag kommer hem. Och när det än så länge är så, så tänker jag njuta. För en dag, så är det inte så längre. Jag är glad jag är ung. Och trots mina bekymmerslösa kvällar, så längtar jag till den dagen då dem blir lite jobbigare.

Tack för mig, nu ska jga gå hem.
Ses kanske där!



FAN

Det är helt sjukt va långt tid det tar att ladda upp bilder! Jag tänkte jag skulle lägga upp fler men jag orkar inte.
Snart kommer Victor hit en runda. vi ska kolla på film. Förövrigt så börjar Stinas alla hår gå mig på nerverna. Överallt!! Alla mina kläder är fulla. Så nu leker hon med mina örhängen också. Ligger överallt, under sängen och under soffan.

Vi kollar på Melodifestivalen 50år vinnarna! Det är roligt.

Trevlig söndag på alla!

HAJ!

 Tycker om min Stina så mycket. Hon är så underbar. Och nu löper hon inte sådär galet längre.  Hon är kelen och ligger brevid datorn. Jag blir arg när folk säger att ketter inte alls är lika sociala som hundar. Det stämmer inte. Min katt lyssnar när man ropar på henne. Och pratar, eller inte svenska men någon form av tal. Fattar när hon ska få mat. Och hon hänger efter en var man än går. Underbar.
image43
En nybadat Stina. Så söt hon är. Fast hon inte posar.

Slappa jag!

Nu har jag kollat på Braveheart. Den var bra, tråkigt bara att Jocke säger att den är så jävla bra! Detta säger han precis innan, så min rekation kan bara bli lika eller minus. Jag vet inte vad jag tyckte. Mn den var ju väldigt bra.

Jag har även fått i mig gurka, paprika, tuskisk yoghurt, löldipp, räkor och lättsalatde chips. Så ska en lördag se ut!
Senare bär det iväg till Rebeccas place, ska kolla melodifestivalen och dricka vin! Har hittat en vin som jag tycker är fantastiskt gott. Ett mouserande rosévin. Fråga mig så säger jag vad det heter.

Nu ska jag umgås med min pojkvän, han har vakat ur sin 3 timmar långa sömn.
Ha det!

Uppe i ottan!

För att ha varit ute igår så är jag uppe tidigt. Inte lika tidigt som jocke dock, som steg upp samtidigt som solen för att jobba. Tur att det inte var några poliser på vägarna i morse.
Här kommer enda bilden från igår och några sälenbilder. Det var för övrigt en trevlig kväll igår. Undra hur Rebecca hade de?

image39

Erica blir tvångslyft av jocke, hon verkar iofs inte ha något emot de.

image40

Jag ger mig på det där md att flörta. Så grabbar, lyckas jag?=)

image41
Jag älskar att Tuss är så söt och jag älskar Victors dubbelhaka!

image42
En av många stugfester. Alla blev lyckade!


RSS 2.0