Julen slut




Jaha då har julen glidigt förbi. Lyckade fester och bra julklappar. Sitter med en just nu. Ett linne från MQ. Fint. Tack älskling! Har dessutom gjort en dum grej. Eller, dum och dum. Jag klippte av mig lugg i tisdags. Var trött på snedlugg och gjorde den lite rakare och lite kortare. Sitter nu på jobbet i all min ensamhet och INGEN ringer!! Snyggt! " JAG ÄR RECEPTIONIST!" Men.....ingen ringer. Ska koppla telefonen till moblien och åka i väg ett tag. Äta själv är inte heller någon höjdare. Köpa med mig lite Thaimat kanske. Hade varit gott. Ohc lite nyttigt ändå. Jag är int så nyttig, varken jag eller Jocke. Vi ska börja träna. I morgon egentligen, men det kom något ivägen. Så på lördag.


Mamma och pappa har landat i Sydafrika, allt gick bra men mamma svimmade. Var tydligen jättetrångt, och sitta i 11 timmar är nog fan ingen höjdare. Jag hade svimmat eller spytt efter 1 eller 2 h. Men jag hoppas de får en bra resa. Så får jag nog börja planera mig egna. Sälen iofs men inget är planerat, och ska man åka upp ett tiotal ungre människor så trävs en del planering.



Tråkig.

Hade kommit på en jättebra julklapp till Jocke. 2 par skor för 500 kronor. Så var vi ute och handlade julklappar till hans mor bland annat. Han får syn på ett par skor, nej 2 för 500. Och går in och köper de. 4 dagar innan julafton. Jag sa tom till honom att det var onödigt och att han kanske fick någon liknande i julklapp. Han förstod inte piken och handlade ett par skor med leende på läpparna. Kunde inte han veta, men arg blev jag. Jävla skit. Vad ska jag nu köpa. Har en liten ide, får se om det blir de. Han kund einte veta att jag tänkte köpa de. Men man ska inte köpa något 4 dagar innan julafton. Jaja, ikväll blir det utgång. Ska nog vara hon oss innan. Får se. Ska tillv äla snart och trängas. Så dumt att vänta in i det sista. Men va fan.

hej

Jul, Jul, Strålande Jul.

Inte för alla. Ska göra det bästa av situstionen. Erica och Jocke kommer i alla fall och hälsar på.


Hej, Hej, Hej!!

Helgen blev lyckad. Fredagen blev en lugnt kväll med lite vin och mys på Torstens med Jocke "my husband" och Erica. Lördagen blev hellyckad, då det var Julfest med företaget på Sundspärlan. Satan vad kul det var. Kom hem vid fyrasnåret och mådde som jag förtjänade i går. Showen var definitinvt inget att hurra för, en stor besvikelse skulle jag vilja säga. Som tur var, varande den bara i en och en halv timme. Dt bästa på hela kvällen var när Anne-Lie Rydé sa: Tack för oss! GOD JUL! Jag och Rebecca har nog aldrig varit lyckligare. En halvtimme in i shown gick mamma och pappa därifrån. Med andra ord. Inte bra! Men senare på kvällen spelade en Dj alla de där låtarna som man utan problem, trots alkoholintag, sjunger med i. Och så Dansar man som aldrig  förr. Vi konstaterade också att Victor på Dansgolvet var bättre äb hela showen. En applåd för honom!!


Tack för mig, Hej!


NYHET!

Jag har en ny favoritfrukt. Den heter drakfrukt. Så jälva god. Den är så god att jag ska åka och köpa en på lunchen. Det jobbiga är att jag tål nog inte riktigt den, för det kliar lite i munnen. Men gott är det. Smakar inte så mycket, men va fan. Hela mitt liv har jag älskar vattenmelon, och hur mycket smakar det egentligen? Så, för att summera denna lite otydliga text: Jag gillar vattenmelon och drakfrukt, för de smakar inte så mycket. En bild till er också.

image28


image29




Så gott!!!!!!!!

Nu jävlar.

Karolina, Karolina.  Vin vän har nu skaffat blogg. Hemmafruutanman.blogg.se Så skriver jag till henne att det var på tiden att hon skrev, då blir hon sur. Skitsur och skriver en kommentar till mig att jag inte heller skriver så mycket. Det är påhopp tycker jag. Jag gör ett bra jobb.....okej, jag suger. Hon har rätt, jag skriver aldrig här nästan. Förlåt Karolina, ska aldrig mer vara taskig. Det var roligt i början, men inte längre. Jag ska börja skriva mer, konstigt att jag inte gör de, med tankte på att jag jobbar på ett jobb där jag för tillfället är rätt understimulerad. Så jag kan inte skylla på att jag inte har tid.

Tack och hej. Ska skriva mer. Lovar

RSS 2.0