Jag har hittat den!

Nu har jag äntligen hittat en klänning. Det var ju tusan vad svårt det skulle vara. Men nu är den i alla fall köpt. Väldigt mycket min stil också. Jag tar livet av mig ifall någon har en likadan. Risken finns!

Chipp!

Hejsan!

"50 944 nya cancerfall diagnostiserades i Sverige under 2005, vilket var

drygt 500 fler än föregående år. Den vanligaste tumörformen var prostatacancer

som stod för en femtedel av alla fall totalt."

Jag vill första pointera att jag tycker Rosa Bandet är fantastisk!

Antalet insjukna män i cancer var år 2005 651,1st/100 000
Antalet insjukna kvinnor i cancer var år 2005 476,7st/100 000

Det är enligt statistik fler män som drabbas av cancer än kvinnor. Det är både fler män som drabbas, och fler män som dör. 
Varför uppmärksammas inte Blå Bandet mer? Blå Bandet symboliserar i Sverige medvetenheten om prostatacancer och det lidande sjukdomen ger drabbade. Minst halva försäljningsumman går ett prostatacancerforskning. Det fungerar alltså på samma sätt som Rosa Bandet.
Med risk för att låta som om jag var emot Rosa Bandet måste jag ändå säga hur trött jag är på att se det överallt. Varje gång någon frågar om jag vill "runda upp" för att stödja rosa bandet irriterar jag mig över att jag inte ser fler Blå Band. Jag stödjer mer än gärna Rosa Bandet och bär den även. Men nu blir jag bara mer och mer arg över att det ordnas galor till höger och vänster och är det inte en gala för just Rosa Bandet så är det en gala där en del av summorna går till Rosa Bandet. Och hur lite det Blå Bandet tar del av massmedians imperie. Det är väl lika hemskt att en man får prostatacancer som det är att en kvinna får bröstcancer. När det nu bevisligen är fler män som drabbas också vill jag uppmana om att gå och köpa ett blått band. Det kan sitta fint där brevid ditt rosa. Det har nämligen jag gjort. Sen tycker jag all form av hjälporganisationer är bra på sina sätt, men när det uppmärksammas på ett sådant sätt som får det att vara mer synd om kvinnor än män undrar jag var jämställdheten tar vägen.



             Rosa Bandet brevmärke

Lika Bra båda två!!

Hej hej!

Ville bara säga att jag har precis städat hela lägenheten, dammsugit och moppat golvet. Jag har tom diskat som vanligtvis är Jockes göra. Detta gjorde jag medans Jocke var iväg och hämtade sitt trummsett. Och jag gjorde det bara för att jag ville vara snäll, för jag ville vara en bra och underbar flickvän som vill överraska min sambo. Jag ville ge något till någon annan männsika så att denna blev glad. Och nu kommer han.......Nu säger han att jag förstört honom! För att jag är snäll. (det är jag inte annars, (det är sant). Jag gör saker även när jag inte vill överraska honom. Nä, jag ville emst bara säga att jag gjort något för att ge. Jag gjorde det bara för Jockes skull, inte för min egen. Nej för inte sitter jag här och är stolt över mig själv för vad jag presterat. Nej då! Jag är glad för Jockes skull, som nu slipper att diska.

Ps. Egentligen visste jag inte vad jag skulle göra medans han var borta. Eftersom jag är besatt av honom och jämt vill att han ska vara hemma, så var jag tyvungen att sysselsätta mig.

PUNKT!

TIPS!

Fick en fråga var jag hittar alla klänningar. Jag hittar dem på en sida som heter www.Asos.com där inspireras dem av bland annat serien Sex and the city. Där finns även fina klänningar på www.StyleByStars.com dock inte lika stort utbud som Asos där det finns över 1000 klänningar. Dem har en bra reahörna också där man kan hitta fina klipp. Inga av sidorna har speciellt dyra kläder. Från riktigt billiga som 100kr men även upp till 2000 kr. Dem flesta ligger runt 500 lappen. Kan ju passa på att rekomender en annan sida som heter www.Bagsandfashion.com där säljs det smycken, klockor, väskor mm. Det är fraktfritt och kan då tyckas lite billigare.


Ps. Asos har alla sortes kläder, från badkläder till koftor. Även killkläder. Medans Stylebystars bara har klänningar, kjolar och någon enstaka t-shirt.

Nu härmar jag Erica!

Jag ska nämligen också köpa en klänning. Vilken? Vill helst inte lägga mer än 500 gärna 300.

NR.1
 En av de dyrare. Men snygg. Tror den kostar 600.

NR.2
 Detta är den som StinaLee ska ha på någon gala. Kanske lite FÖR fin för mig.
 NR. 3
 Söt och man kan ha den mer än en gång. Billigare.
 
NR. 4
 Denna är mer tuff ocg kanske inte festmaterial.

NR.5
Denna är mest bara cool. Tror inte den var så dyr heller

NR. 6
 Denna är så jävla fin. Men jag tror den var lite dyrare.

NR. 7
 Denna kostar bara 100 kronor, men å andra sidan ska jag inte löpa den bara för att den är billig.

NR.8
 Klänningen ovanför finns ej länge i min storlek. Denna kostar 300.

Det var alla

Anorexi



Jag hittade denna bilden. Vad säger den egentligen? Att den hon ser i spegeln är tjock? Och vi ska tänka "fy fan vad smal hon är!" Jag tänker varken fy fan vad smal hon är eller vad tjock hon är. Hon är smal. Det är hon. Kanske tom sjukligt. Tjejen i spegelbilden ser hälsosam ut. Som de flesta ser ut. Att dem väljer att ha en normalt byggd tjej med fin kropp i spegelbilden som ska illustrera det den "smala" flickan ser gör mig lite irriterad. Jag kanske överanalyserar lite men jag tyckte inte bilden gjorde rättvisa alls.

När jag var och handlade hörde jag ett gäng 14åriga tjejer prata. Förbi går en kraftig tjej i samma ålder. Efter hon gått förbi börjar tjejerna beklaga sig över att den kraftiga tjejen är tjock och ful och t o m äcklig. Vad har dem för rätt, var min första tanke! Sen fortsätter deras konversation, dem pratar om hur synd det är om någon tjej som har anorixia,( en känd person förstod jag det var) hörde dem säga "Det är så hemskt att man bara kan vara så smal. Tur det finns hjälp" .
Fy *** vilken dubbelmoral. Det är äckligt och motbjudande med en överviktig och synd om en jättesmal. Det blev ganska komiskt att det var ett sånt praktexempel. Herregud att dem tjejerna fått detta någonstans ifrån. Frågan är bara var? Hur kan dem stå och säga så?
Hade jag inte varit en fegis så hade jag gått fram och frågat vad skillnaden är på en överviktigt och en jättesmal egentligen. Sjukdomen är den samma. Jag tror att en person som kan driva sig själv att bli väldigt smal lika gärna kunnat driva sig på andra hållet. Nä, jag blev så besviken på dessa tjejerna. Att dem spårrade varandra i samtalet också gör mig ännu mer arg. Nästan avbröt varandra för att få säga sitt om både den överviktiga tjejen och om hon som var jättesmal. Nä! Någon måtta får det vara!

RSS 2.0