Vem kan slå Filip och Fredrik?

Jag har anmält min kära pojk!!!

Mest på skoj, men vad kul om han kommit med!

Sitter på jobbet och äter honungsmelon. Är lite uttråkad, har inte jättemycket att göra. Måste spara lite tills i morgon också. Hahah...så brukar jag göra. Eller ibland, jaja, jag har i morgon också på mig, så blir man lite lat. Men nu är jag medveten om vad jag har att göra så jag sparar lite tills i morgon. Honungsmelon är också gott!

Sen väntar jag på lönen också! Vill att det ska bli den 15:e nu! Det är faktisk rea nu!

ska se om jag hittar lite av plaggen jag köpte i helgen. Har ingen kamera, så jag får leta lite på nätet.....

nä! Det tar en jävla tid...ska försöka låna en kamera... Vill visa hela min garderob. Nystädad och skitfin. tänkte visa "lite" av mina skor också....kommer i veckan!

Lika som bär!

Tänkte jag skulle försöka ha lika som bär en gång i veckan. Ni alla mina läsare får gärna tipsa.
Idag blir det Beyoncé och Jessica Alba



                         



Dem är lika, visst!

Sex and the City!

Såg filmen igår! Helt klart sevärd. 3 killar satt med på bion som var proppfull....en av killarna var min sambo. Älskling! Bra var filmen i alla fall. Grät gjorde man också i mellanåt.



Skulle vilja leva ett sånt liv för några dagar! Bara alla skor skulle göra det värt alla kärleksbekymmer!

Ägg, äggakaga, kokta ägg, stekt ägg, ägg med spenat och gorgonzola....

Jag har med mig ägg till jobbet idag!

Nu kan man jubla, eller tycka att det är väl inte något att jubla över.

Så här ligger det till. I förrigår, eller övergår som min brors barn sa när han var liten, så var jag och min man på Överskottsbolaget och shoppade. Ja, det är det man gör där. Shoppar. När vi skulle gå ut, vi hade betalt och allt, står där en skylt. 30 ägg kort datum, GRATIS! Ta hur många du vill.
Fatta! Ta hur många du vill.....Hade det inte varit för att jag vet att jag omöjligt kan äta 90 ägg på 2 dagar så skulle jag tagit minst 3 kartonger. Men nu blev det en kartong dvs 30 ägg (mattegeni) så jag bjuder arbetskollegorna i dag så äggmacka! Äggmacka som är så gott!

Så kan det bli när man inte skriver...

Nu är det dags att ta tag i sitt liv! Nu ska jag börja skriva....ska fråga mig syster om hon vill hjälpa mig med headern så det blir roligare att titta på. Inte så kul med din vårrysning i snöslasket. Inte slask så långt ögat kan nå....snarare "din svettdroppe i soluppgången". Eller "ditt pollenfrö i sommarblåsten!" Jaja, vi får se....

Har varit på Cypern sen sist. Blivit lite brunare, blev lite sjukare. Men nu börjar allt ordna upp sig. Livet flyter på. Och Garderoben är städad och fin. Ser snart ut som Carries garderob i Sex and the City. Eller inte alls....men det är en dröm. HAr även varit i Mosebölle och firat Midsommar. Det ska bli min tradition. Skitmysigt, och bra väder fick vi också....Nej nu ska jag jag jobba! Ska återkomma snart!


Vill ha....

Den här vill jag ha. Snygg till bruna armar....


Grotesco...

Instruktioner:

Gå in på youtube
Sök på Grotesco-ett kilo mjöl

Det är utan tvekan den roligaste film jag sett. Lägg märke till när en av karaktärerna säger, flarrrrn......? Jag kan skratta hur länge som helst.

Det är så fint väder att man nästan ångrar att man ska till cypern på måndag.  Å andra sidan, finns inte Ambassaden och Grabbarna Grus så nära till hands här hemma!
Nu ångrar jag mig inte längre....nu ska jag jobba för att ikväll planera morgondagen och grilla med Bror och Svägerska och deras barn!

Ut och sola ni som bara sitter inne och luktar!

Nya skor....


Jag köpte dessa skorna från Ellos. Dem är såååå mycket snyggare i verkligheten men så här ser dem ut på bild..
Sköna och prisvärlda.

Balen Helsingborg!




Jag kan inte annat än att tycka att Erica var Absolut finast och hade den finaste klänningen. Jag tyckte verkligen de. Hon är den fjärde tjejen från höger.

Mockingbird, Wish me luck!



En bild säger mer än tusen ord. Staffan har aldrig varit snyggare. Lite stel kanske....

Det är två medlemmar av bandet Mockingbird, wish me luck. Sjukt engagerade killar. Aningen trötta kanske. Bra som *** dock. Så att dem inte visar sin bästa sida nu är godkänt.



Även en gammal bild från Lars Winnerbäck-konstert 2005?
Så kul har man när Stjärnan gått av scen. Vill jag minnas rätt var jag väldigt nära på att få hans plektrum.

Det var allt från mig ock min lilla brända kropp. På tal om brända. Igår när jag var på Center Syd, var varannan, jag menar verkligen varannan person, skitbränd. Det var kul att se, även om jag inte skulle säga något. Folk tar ut semester i förtid för att få bränna sig lite. Det är en konstig värld vi lever i......

RSS 2.0