I-landsproblem.

Även obetydliga saker kan vara jobbiga.

Vi har en sån luktegott i toalettstolen, som man fäster på sitsen. Varje gång jag gör lite mer än kissar på toaletten är jag rädd jag ska träffa den. Det räcker med att man känner den varje gång man sätter sig. Den liksom trycks mot ena skinkan, och inte kan man flytta den heller. Nu är man rädd att man ska förvandla den till en lukteilla istället. Nä, jag ska köpa en ny som är lite mindre. Som inte förstör det mysiga att låsa in sig med en tidning. Nu vill jag istället bli klar så fort som möjligt för att inte störa luktegotten. Ja, för helt plötsligt att den blivit en del av familjen som också måste få lite alonetime där den kan slappna av utan krav och plikter. Det kommer bli sorgligt när han tvingas flytta, ja, det är en han.

Nä, men allvarligt, det är faktiskt jobbigt.

När man var ung/yngre.

När jag var yngre och hade ont i magen, la folk huvudet på sne och såg medlidande ut, "mensvärk?" och nickade lite instämmande. Ja, skit vad synd det var om en då. Det är inte många kvinnor som har mens. FEL!

Nu när man har ont i magen eller mår illa, hoppar folk av förtjusning "du är väl inte med barn?" fniss fniss. De kanske inte hoppar av förtjusning men visst fan hade dem blivit gladare om jag sagt jag hade en bulle i ugnen i stället för att jag har mens. Det är inte lika tabu att ha mens som det var när man var liten. Då skämdes man när någon påstod man hade mens. "Det har jag inte alls" Det var mest killarna i klassen som retades. Ja, barn är elaka. Jag är glad att mens är något fint och att det inte alls gör något om man är på smällen! Livet är lite enklare på den fronten nu när man börjar bli äldre.

Sen finns där andra saker att oroa sig över numera. Bugdetunderskottet, julen, gift eller inte, plugga eller inte, karriär eller inte, och sist men inte minst, att Michael Jackssons näsa faller ihop. Livet är både lättare och inte. Frågan är vilket som väger mest. Ha mens och bli retad eller julångesten.

Tänkvärt!


Mitt och Jockes Barn.



Såhär kommer mitt och Jockes barn se ut. Jag blev ganska nöjd. Fast hon är inte så lik Jocke.
Haha, detta var skitkul!



Killen skulle se ut såhär.

Jag är inte längre orolig att vi ska få fula barn!

Ikväll bär det av till Marias Tapasbar!

Ja, det var de hela.

Jag vill nu ännu en gång

Värva meddlemmar.
Gå in på länken och registrera dig för min skull...jag vill ha en biobiljett.

http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=48451

Puss!

Framtid

Famtid,framtid,framtid,Famtid,framtid,framtid,Famtid,framtid,framtid,Famtid,framtid,framtid,Famtid,framtid,framtid,Famtid,framtid,framtid,Famtid,framtid,framtid,Famtid,framtid,framtid,Famtid,framtid,framtid.



Lika Som Bär

En ny lika som bär kommer nu...



Nya jurymedlemen i idol och huvudpersonen i CSI New York. Där har vi en likhet. Men som vanligt gör sig inte bilderna till rätta.

Albinodjur, Coolt!

Albinodjur är skitgulliga.


BILDERNA!

Nu kommer bilderna.



PÅ Stranden. Vi låg inte långt från vattnet. Jag vill tillbaka!!



Denna katten satt utanför restaurangen hela tiden. Precis som om den vaktade.



Utsikten.



Vattenland. Ser roligare ut än det var.



Denna är inte så bra, men kolla min fot, vilket knut jag försöker slå. Haha



MMmmm....myspys!!



Jocke är så himla spexig!



Där ser ni gamla Nessebar. Och jag är där nere på ett hörn.

Allt för nu!

Ber om Ursäkt...

Jag vet jag skulle lägga upp bilder för några dagar sen, men jag är så j***a trött när jag kommer hem att jag orkar bara göra mat sen vill jag sova. Även om jag inte somnar sådär vid 7 snåret så är jag som en sovande gående. Jag måste börja träna nu, så jag inte är så trött. På tisdag ska jag och mannen spela badminton. Det ska bli skitkul. Jag har alltid tyckt badminton är roligt. I skolan när det var fria aktiviteter på idrotten valde jag alltid badminton. Roligast var när Carro fick så ont i sin arm att hon skakade när hon tog potatis i matsalen. Jag hoppas i alla fall på rejäl träningsvärk så det känns att jag gjort något. Har blivit dåligt med träning efter vi kom hem från Bulgarien. Vi säger bara "Nästa vecka! High five!" Så går vi runt i lägenheten och trallar efteråt. (nöjda med high fiveen, såklart)

Jag testade Ben & Jerry´s-glassen igår. Jag förstår att folk tycker den är skitgod. Jag tyckte den var väldigt god. Men kan inte säga den är värd pengarna när jag har min favoritglass, bubbelt så mycket och hälften så dyr. Rocky road. Jag kommer inte ihåg vilket märke. Men vill du inte läga 50 spänn på en glas så köp denna istället. Jag tycker den är helt fantastisk. Jag säger inte att Ben & Jerry´s inte är god. Antar jag hört för mycket om hur god den ska vara och blev inte så tagen som jag hoppades på.

 

Så frågan nyder. FRÅGAN LYDER: Vem blir årets jordgubbsodlare?
Ben eller Rocky?
Smaka den. Jag lovar det är ett bättre alternativ. Sen, kanske, må hända. Ben & Jerry´s är godare. Men häng inte läpp för de. Testa!

Idol ikväll. Heja Stella!



Hon är inte idol-Stella utan Lamaro-Stella!!



Kolla vilket söt liten apa. Tänk att man själv varit så liten. Ha ha!

Hemma igen!

Hemma från en  vecka i solen. Så nu är jag brun och NYFÖRLOVAD!
Jo, jag och min älskade sambo förlovade oss på resan. Jar har aldrig varit så förälskad som jag är nu. Helt fantastiskt kär. Hade det inte varit för att jag inte förstod hur man gjorde @ som behövs för att jag ska logga in, så hade jag uppdaterat lite från Bulgarien.

Jag tänkte lägga upp lite bilder ikväll. På fina kattungar och på stranden. Jag tycker alla ska åka dit. Bulgarien är inte alls som det Bulagrien man hör talas om. Det är faktiskt synd att Sunny beach ligger i Bulagrien. Tror det smutskastar lite av vad landet verkligen har att erbjuda. Billigt, fint, fina stränder och bra shopping. Dåligt är att dem är lite otrvliga, tror alla fattar deras språk, dåliga på engelska och dålig service på restauranger. Men betalar man 120 kronor för en 2-rätters middag för 2 personer så behöver inte servicen vara på topp.

Som sagt, lite bilder ikväll.

RSS 2.0