Allt är samma.

Har börjat tröttna på bloggvärlden då allting är samma. Man tar en dagen outfit, visar vad man har shoppat den senaste kvarten. Och så klart, håller hemligt med allt man gör så länge det bara går för att få fler läsare.  Det finns dock en del utstickare. HanaPee, som bara är rolig. Nu dock i barcelona, så det blir inte så bra update. Och Nevnarien. Skitbra! Jättebra på illusrationer. Annars är det bara samma.

Och det är nog därför jag tröttnar på att updatera. Jag vill se mer av mat. Recept, bilder på mat. (En hyllning till min syster) Men fler. Jag orkar inte se alla Blondinbellas Ceasarsallander. Dem ser likadana ut!

Idag ska jag äta Kinamat!!

Jag ber om ursäkt för min torka! Vad ska man skriva om? Förresten, så tycker jag det är kul att läsa om vad man gör, shoppar. Men inte när det är huvudämnet i 90% av alla bloggar.

Jag sitter och svettas på jobbet. Längtar inte efter sommaren kan jag säga. Här bli bastu! Längtar till lunchen.....har inte så mycket att göra idag. Försöker mest se upptagen ut.

Sen har jag ont i halsen och Jocke hade feber i morse. Vill inte bli smittat. Nä, nu ska jag jobba..."haha"


Lite bilder!

Lite bilder som glädjer ögat!

image76

Galet Skogstroll!

image77

För att fira "Hockeylaget"

image78

Ni vill inte veta hur falsk dem sjöng! Men med hjärta!

image79

Posa inte Rosanna! Vad jag vill säga är att jag gjort kostymen själv! Det är bra arbete!

Öresundkraft!

Både igår och idag har jag städat på Öresundskraft i Ängelholm. Fd Ängelholms energi. Och det har varit roligt! Tycker det är skönt att gå i min ensamhet och kunna ta det lugnt. Ikväll ska vi gå ut med Stina. Hon börjar gnälla när hon inte får gå ut. Hon är för böveln en katt! Vilket lyx. Tänk att ha det så lätt att man blir sur för att man inte får gå ut i koppel, eller för att man inte fått mat. Man skulle inte haft några vänner om man skulle klagat över sådana småsaker. Tur att jag är en homosapiens.
Jag är lite småsugen på att ta en kurs i massage. Hade varit roligt att vara massörska. Så jag har varit inne och kollat runt lite på de. Och det finns något som heter kattmassage. Det vill jag bli! Kattmassör! Klappa fina katter och kEEeela. Inga nakenkatter bara. Fast å andra sidan. När jag tar runt om Stinas ärr så tycker jag det är ganska mysigt, så en nakenkatt kanske är mysigt. Fast dem är så jävla fula.


image73
Den är så ful att man tycker synd om den. Fast på någt sätt blir den lite sypatisöt.

image74

Dessa däremot tycker jag är jättesöta. En ras som heter Jackpott´s.

image75

Vinnaren är. Baddabapapabam! STINA!!!! Lite Agnes också. Men mest Stina

Jag har haft så mycket!

Det har varit så mycket nu, jag har verkligen inte haft tid att skriva här. ((shit vad jag ljuger, hur kan man inte ha tid att skriva en lite rad)) Men nu ska jag försöka vara på banan igen. Det har varit att från fest, till.....fest. Och jobb, just de. Jag läste en rolig sak i metro.

Diskussion på kaffestället:
-En katte tack.
-En kaffe ja, vanlig, espesso eller koffeinfri?
-Varför skulle jag vilja ha koffeinfritt kaffe?
-Vanlig eller espresso då?
-Men om jag vill ha espresso, tror du inte jag säger espresso då?
-Vanlig kaffe alltså?
-Ja tack.
-Mjölk?
-Ja tack.
-Vanlig eller sojamjölk?
-Men vad sa jag precis?
-Du sa mjölk.
-Exakt, och sa jag sojamjölk?
-Nej.
-Men är det troligt att det är MJÖLK jag vill ha då?
-Eh, jag antar de.
-Du antar?
-Ja.

(Det är nu jag får lust att greppa snorungen i kassan och vråla "MEN ÄR DU SÄÄKER PÅ DE??"



Det kallar jag I-landsproblem! Jag tycker vardagshumor är det roligaste som finns. Detta exemlpel är antagligen inte så kul när man väl står där, och allt man vill ha är en liten kaffe. Men när man återberättar sånt, så är det skitkul! Alla som känenr mig och har samma humor vet exakt vad jag menar, inte minst Karolina och Bobbo!


Tack för helgen allihopa!


Rosanna Goes 20 år!

Bjuder på lite bilder som är stulna. Jag äger ingen bra kamera och måste därför agera tjuv!

image70

Vad blond jag ser ut! Och i morgon blir jag blondare!!

image71

Eftersom jag är ganska egenkär så var jag bara tvungen!

image72

Min syster som oftast är  väldigt söt, fick inte till den rätta locken.



Det var allt jag bjöd på den här gången!

Hur låter detta?

Hur låter detta?

Idag ska jag plugga....

Det är sant!

Personen som inte passar för att plugga, som kör på stilen "jag kommer lyckas fast att jag inte har bäst betyg och en examen i någon som kostade skjortan". Som jag i viss mån kan tycka är en fruktavsvärd inställning, men sån är jag.

Jag går en kurs i Helsingborg, och ja, då får man plugga. Det är roligt också, för jag har valt kursen själv, så det är ingen ofrivillig-engelska-med-skitdåligt-lärare-kurs. För visst är det så. När man inte trivs och får sämre betyg, klagar eleven på att "det är den jävla lärarens fel". Och elever som är stökiga och jobbiga i klassrummet, där drar läraren till med att det beror på "dagens ungdom!"


Hur som helst så ska lilla jag plugga ikväll! Och det ska bli kul!!


Men jag skulle inte vilja vara Rebecca, som hon pluggar och står i. Duktigt!


Jag vet!

Jag tycker inte det är lika roligt att skriva....igen!

Men jag ska bli bättre. Vill skaffa en bra kamera så man kan lägga upp bilder.

Förutom att jag har fyllt år och firade det med släkten i lördag (blev återställd igår) så är det ganska tråkigt just nu. Varken vår eller vinter, ont om pengar, det som var kul på jobbet är nu rutin. Det är fanimej tur att jag jag Jocke som verkligen lyser upp min vardag. Och pappa förståss, utan honom hade jag aldrig skrattat. Eller jo, åt mamma. Hon är för rolig.

Läste någonstans: jag tror gud är en ursäkt för att bli låtsaslycklig eller kriga.
Jag säger bara: Gud vilket tur för dem som blir lyckliga. Jag hade också väldigt gärna velat vara religös. Bekymmerslös. Gud vad skönt. Lite komiskt att jag skrivit gud så många gånger ....hahaa!
Och att de krigar, det kommer alltid finnas krig, religiöst eller inte. Så är det med den saken.



JAG SKA BÖRJA SKRIVA LITE MER! Men det blir bara samma! Det är det jag inte vill. Därför blir det lite torka ibland.

DAGEN!!!

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? NEJ!!! Det är ingen vanlig dag för jag fyyyyller 20åååår!!! HURRA HURRA HURRA!!!

Fick frukost på sängen och en massa mess! Så jag valde att inte svara på några mess utan TACKA här istället. Tack så mycket! Hoppas få se många av er, både denna och nästa helg!

Puss och kram! Nu ska jag gå och bli uppvaktad. Har inet tid med sånt här trams!

Kära Läsare....

Det hade varit roligt och få veta vilka 10 det är som läser min blogg. Ni får gärna skicka en kommentar och berätta. Vågar ni inte så är det okej. Själv är jag inne på gamla skolkompisars bloggar. Klart jag är nyfiken om vad de håller på med. Så jag snokar runt. Men hade dem bett mig skriva en kommentar hade jag tagit livet av mig. " Vet dem att jag läser och har sett när jag gjort de!"

Det var allt jag ville säga! Hade varit roligt.

Livet, livet!

Hade hade förberett ett bra inlägg i mitt huvud. Men det misslyckades, det var 4 dagar sen och skiten här har inte fungerat så. Ialla fall få handlade om det om en serie som gick på sommarlovsmorgon för en massa år sen. Ni vet de....Livet, livet, livet, livet. Det handlade om kroppen, och en massa små gubbar sprang runt i en kropp och bar på vita och röda blodkroppar. Jag tyckte det var skitbra. Och det var då jag lärde mig att när man får ett sår, så är det de vita blodkropparna som hjälper till.

Hur som helst så går det inte att skriva det man hade i huvudet då nu. Det var planerat in i minsta detalt då.


Nu om någon timme ska jag på en föreläsning med Mia Törnblom. Kvinnan som skrivit "Självkänska nu" och "Mera självkänsla". Ska bli intressant och se om man blir klokare efter de.

image69

Så här ser hon ut. Whhooooo, jags ka se en kändis idag!! Ska fråga om jag får hennes auto!

Ha en bra dag!

RSS 2.0