Helgen!

Det har varit en väldigt bra helg! Tack Karolina för igår! Det var väldigt kul! Och i fredags med min kära syster och hennes man. Också väldigt trevligt!



Vilket underbart väder det var!!



På Saloon i fredags.



Det vita, och det bruna!



Alltid det jävla peacetecknet!

Det får räcka, datorn här har blivit seg så det får bli en annan dag!!


Nytt sen sist

Jag har köpt ett läppbalsam

Jag drömde i går natt att jag höll på att bli som min mamma. Jag gjorde allt som hon gör.
Rymmer upp, drar täcket över munnen när jag skulle sova, retade min man mm. Konstigt nog blev det som att jag såg mig själv, och jag såg ut precis som henne också. Var kortklippt och tog väldigt små, korta steg. Jag var gift med Jocke, men han såg ut som pappa, (vilket var lite obehagligt) man vill inte gifta sig med sig pappa. Fast jag ville det när jag var litet. Jag kunde inte se mig själv med någon annan än honom. Idag låter det inte lika bra. Dessutom ska jag gifta mig med Jocke. Kan sträcka mig så långt som att våra barn får pappas namn i mellannamn.

Hur som helst så var drömmen ganska rolig. Det var fräckt att vara mamma för en natt. Hon är rätt ball min mamma. Nej, det är hon inte. Ändå gången hon har varit ball det var när hon sa att programmet Hjälp var sjukt. -Det är helt sjukt! sa hon. Plötsligt blev hon väldigt ungdomlig och hipp. Men det försvann ganska snabbt när hon sa hon längtar till i morgon (lördag) för då ska hon få sova middag. Ja, det är en av hennes Hobbies faktiskt.

Nog pratat om min mor. Fast jag hade kunnat hänga ut henne ännu mer så tycker jag att det räcker. Hon är en underbar människa! Kommer sakna henne när jag ska vara borta i 2 månader. 2 MÅNADER!! Tänk då Ericas mamma som ska vara utan henne i 13 månader. Fast i och för sig så är det lätt att inte sakna Erica hon är inte lika bra som jag. Och inte lika lätt att sakna som jag. Blir lätt ett tomrum när jag inte är med! JA, det blir det faktiskt! Erica tar inte lika stor plats, inte lika betydelsefull helt enkelt!
Skönt att få rensa luften lite.

Jag såg förresten filmen The Secret i går. Tycker att alla ska se den.

Det snöar ute och jag hatar att behöva skrapa rutan på morgonen. Jag har aldrig vantar med mig och även om jag skrapat bort allt ser jag ändå inget, för mina vindrutetorkare är dåliga. Jag tycker faktiskt att det kan bli vår. Vill använda min nya skinnjacka!

Jag vill skänka en Hälsning till en tjej på andra jorden. Det gör inget i fall du bestämmer dig för att åka hem! Kom ihåg de!

Hahah, kom på mig själv med att skrika det jag skrev. Så att hon hör mig. Nu känner jag mig lite dum.


Erica Lever!

Jag vill bara meddela att Erica är framme och allt har gått bra! Hon har dock 39 graders feber och bor ihop med en Kristen mexicanerska (inte så uppskattat att visa albumet hon fick av oss). Hon längar hem 30% av tiden men hoppas på att det ska gå över. Hon längtar tills hon får komma till sin familj!

Vi saknar dig Erica!! Skriv i din blogg så snart du kan!


RSS 2.0