Cancer

Jag vet inte för vilka jag berättat om en tjej som heter/hette Sabina och som levde med hudcancer spridd till lever och hjärna. Idag dog hon, somnade in på Stockholms sjukhem. Hon var så sjuk. Jag grät nästan när jag läste de. För när man följt en blogg om en tjej på 35 år, 35ÅR??!!, med hudcancer, 2 barn, nyförlovad blir jag så ledsen! Gå gärna in på henens fd blogg Mittlivsabina74.blogspot.com 
Man ska inte behöva vara 35 år och få cancer!!

Men kan gjädjas åt saker som jag väljer att göra, jo för om 25 dagar åker jag och Jocke!!

Ommöblering!

Jag och Jocke har stått i i en vecka och möblerat om i lägenheten. Det blev rikigt bra.

Om det inte var för att jag glömt min kamera så skulle ni få se. Men ni får helt enkelt komma med en kaka och se in real life!!!

Popptoppitoppdetärtoppeniår!

Nu händer det mycket. Om en vecka åker Bror med Fru och barn till USA. Jag själv åker om en månad drygt. OCh idag åker mamma och pappa till Tunisien.

Lite mer är planerat på vår lilla resa nu. Boendet i Hong Kong är bokat och betalt, så det känns bra. Vi vet lite mer om var vi ska vara, hur vi ska ta oss fram. Det bästa är också att Jockes föräldrar just nu befinner sig i Thailand så dem kollar upp lite saker som vi undrar över. Alla är iväg någonstans!

Vi kanske ska göra oss av med Stanli också. Jag har ett stort sår i handen pga honom. Jag tror han har ADHD eller en tumör eller något, så som han beter sig. Nä, det är faktiskt jobbigt att ha en katt som inte ens tycker om en.





Jag hämnas med en ännu värre bild! Hade ingen annan i min jobbdator. *BlInK*
Jag saknar dig!

TÄVLING!

Nu blir det tävling...hahahah!

Men först måste jag berätta om min sleepwalking i gårkväll. Jag somnade i soffan (som vanligt) och innan jag går och lägger mig så pinkar jag alltid. Så jag gick till tolatten, gjorde vad jag skulle och torkade mig. Sen sträcker jag fram handen till Jocke som om jag ber om något. Han frågar vad jag vill ha och jag svarar:
-Papper!
- Där finns mer papper på rullen.
- Nej, inte sånt papper.
- Vad för papper då?
- Inte toalettpapper, sånt grövre!
- Hushållspapper?
-Nej!!! Och nu började han göra mig upprörd. Sånt papper som man inte torkar sig i röven med!!
- Jag fattar inte vad du menar.
- Helt jävla vanligt papper!!! FAst det är inte vanligt nu! AHHH....sånt ekologiskt papper!
- Vi har inget sånt, menar du näsdukar?
- Men är du dum i huvudet eller?!!!
- Jag fattar verkligen inte vad du menar.
- Äh, du är ju dum i huvudet!

Och så slutar vår konversation.
Undra vem det var som var dum i huvudet egentligen?

Så nu till min fråga...den är en låt. Och den som gissar rätt får ett marabouchocklad av mig.
Ni ska fortsätta på låten alltså.

"En dag så kom det en militantvegan, han svalde herr........"

Så Gissa på!!! HAHAHAH!! Den är så jävla bra den låten. Finns en risk att det bara är en person som kan den dock! Mamma, du räknas inte!


Bilder.

Tänkte lägga upp lite bilder från det året som gått. Får se hur långt jag kommer...har inte tagit så mycket kort pga kamerabrist!

    
      
  
   
          
        



1. Inflyttningsfest. 2. Har aldrig varit så nöjd med mitt hår som då. 3. Vi lekte mycket golvkrig. 4. Galna kvällar 5. Kräftskiva hos Erre. 6. London. Staffan var nog bara trött. 7. Jag fyllde 20 år. 8. Maskerad. 9. Stina köpte tratt, den hade hon på min födelsedag, daget till ära, sa hon. 10. Bulgarien och förlovade oss. 11. Mat för Jocke, deg med ost. 12. En samuranj, en sjuk och en brun. 13. Gott!! 14. Sommarfester. 15. Rögle gikc upp i Elitserien.

Så nog!

Ekologiskt.

Jag känner mig som Anna Skipper. Enda skillnaden är att Anna Skipper antagligen lever upp till allt hon predikar om. Jag kan ha en lång utläggning om hur man ska äta, vad man ska udvika och hur konserverade vi människor blir på insidan av allt skit vi stoppar i oss. När jag sen är klar, stoppar jag i mig ostbågar, mjölkchocklad och dricker julmust (vet ni att dem redan börjat sälja påskmust, samtidigt har dem julmusten kvar sen i julas. Det är inte påst förrän om en och halv månad) nä, jag har faktiskt börjat leva mycket sundare och håller mig till skräpmat när det är helg. Men är man 2 i ett hushåll (som jag och Jocke) då tycker jag man kan köpa ekologiskt när man köper mjölk, olivolja, filmjölk mm. Det skiljer max 5 kronor och vi som konsumerar en liter mjölk i veckan kan deffinifivt köpa ekologiskt. Jag tycker vi ska bli bättre på att köpa ekologisk, inte baar ur miljösynpunkt utan ur hälsosynpunkt. Tror folk resonerar lite väl mycket kring att ekologiskt är bra för miljön. Jag tänker också på det, men inte lika mycket som jag tänker på vår hälsa. Hur viktigt det är att man äter rätt. Dessutom är det för jävligt rent ut sagt att det ska behöva vara så dyrt att leva hälsosamt. Visst det finns bra mat som inte är jättedyr. Men en 4 barnsfamilj som konsumerar 5 liter mjölk i veckan och äter 5 kilo korv i veckan väljer inte det dyraste alternativet. Det har dem inte råd med. Inte en chans! Tycker det är hemskt att bra mat ska behöva bli en klassfråga. För mig har det aldrig varit de. En billig falukorv innehåller kanske bara 30-35% kött (dvs köttrester) medans en dyr falukorv innehåller upp mot 80% kött. Men vad väljer man?

Kommer skriva mer om detta. Men nu är jag hungrig!

Gruppbild!

Vi tar aldrig några gruppbilder så i fredags tog vi en mycket spontan gruppbild.



Vi är så fina! Gänget är samlat! Så gått det gick!

RSS 2.0