Nu är julklapparna snart köpta.

Jag precis som alla andra jäklar köper sina julklappar i sista sekund. Det är helt sjuk när man tänker på de. Det är så mycket folk ute på stan och i köpcentrena att man får klaustrofobi. Så jag och Jocke bestämde att vi skulle åka till Familia istället för på Väla. Tro inte de, nä för nu ska plötsligt Kevin och Alice och lite fler idoldeltagare stå inne på familia och gapa. Dan före, dan före, före dopparedan. Skitbra turneplanering. Helt sannslöst. Nä, jag är rädd att man blir så hispig och irriterad på alla människor att det inte blir några bra sistajulklappar. Kan inte alla börja lite tidigare med sina klappar så jag får gå i lugn och ro och titta alldelles själv, VA?! Jag hoppas verkligen det går bra, så jag slipper få panik.

Jag behöver hjälp också. Förr fanns det en sökhjälp på blogg.se där man kunde söka på bloggare i olika städer. Var har den tagit vägen?

GOD JUL, annars!


America´s next top model is.....



Jag, precis som Erica och Staffan har varit i Malmö och blivit fotade. Det var riktigt roligt. Jocke var naturligtvis också med. Så jag tänkte bara lägga upp ett par bilder.



Det tar för jävla långt tid, så det blir bara två bilder.

NU ÄR DET BOKAT!!!!

Den 25 april åker jag och Jocke till HongKong......



Sen flyger vi vidare till Khuala Lumpur (Malaysia)



Sen åker vi ner genom Malaysia till Singapore.




Därfirån upp längst Östkusten.....



Upp i Thailand....




Sen flyger vi hem från Phuket den 30 Juni!

Kan jag säga annat än att jag längtar??

Nä, vad sött!

Detta var nästan det sötaste jag sett....



En Hot Dog någon?

Nu var det dags igen.

Har märkt att jag bara skriver här när jag är förbannad. Och nu är jag förbannad!

Jag bor i en bostadsrätt. Och tillhör en bostadsrättsförening.
Redan från första början fick jag ett dåligt intryck av vår ordförande. När mamma pratade med honom innan vi köpt lägenheten, var han så trevligt och sa att han alltid hälsade nya boende varmt välkomna. Det första ord han sa till mig var:
Vem har ställt sin bil på parkeringsplasten?! Jag är ordförande här och sånt tolererar vi inte!! Sen rusade han ut. Inget Hej och välkommen där inte. Jävla idiot.

Sen har det under hela sommaren kommit upp massa förbud om vad man INTE får göra. Inget bollspel eller lek på grasmattan, inte åka skateboad på gården. Det har tom kommit upp järnpinnar i runduppfarten så att man inte ska kunna köra upp vid sin ingång, det är just det som gör mig förbannad.
 För ett par månader sen kom det upp en lapp på dörrarna att man inte får köra upp vid de olika ingångarna mer än vid inflyttning och utflyttning. Inte ens taxibilarna får köra upp. Och där bor många äldre i husen.
Så igår när vi fått ett nytt soffbord, körde vi upp på rundfarten. Inte ens chans att vi orkar bära det från gratisparkeringen ( vi har inget parkeringsplats), så vi körde upp. När jag sedan skulle köra och ställa bilen på parkeringen har ordföranden satt en lapp på bilfönstret. Jag läser från lappen: Det är absolut förbjudet att parkera på runduppfarten. Inte första gången. Ring om frågor. Mvh Ordförande ***** **********!
Okej, hur fan tänkter han. Ska vi bära på ett massivt träbord 200 meter för att han stör sig på att vissa kör upp på rundfarten för att bära upp lite icakassar? Det är inte första gången. Så fan heller, jag skulle vilja se honom med 4 sommardäck under armen från hemköp till 77a. Bara för att han har förmånen att få en gratis parkering med bästa läge. Jag kan inte riktigt komma på varför man inte får köra upp. Det finns i och för sig en lite risk att man stöter till en rabatt. Och att inte taxibilar får köra upp heller. Så många gamla tanter med rullatorer som vi har tycker jag åtminnstone att taxi får köra upp.
Vi har en del barnfamiljer som bor där också, och dem har ingenstans att leka. Inte på området i alla fall. Lite bollkastning? Nej, inte de.
Jag undar också vart besluten kommer ifrån. Är det hans egna beslut eller är det styrelsen? Tycker ändå att det är något som ska nå oss boende. Något möte vet jag inte heller när dem har. Hade jag inet varit så förbannat feg så hade jag knackat på hos honom och gett honom en lavett. Jag tycker det är löjligt faktisk. För det borde inte störa folk så som har får oss att tro.

RSS 2.0