Lägger nu upp lite bilder!

image36

(DEN UNDERBARA UTSIKTEN FRÅN STUGAN)
image38

(Karolina på afterskin)


Tack!

Sitter här nu och väntar på att få lite folk hem. Blir en impuls-fest-kväll, finns det något som heter de?
Vill även tacka min syster som gjort om min blogg. Tyckte den blev hur fin som helst=) Visst är hon duktig. Jag ska försöka ta lite bilder ikväll, och sedan lägga upp dem. Se, även lilla lata Rosanna kan anstränga sig lite. Ska försöka och om jag hinner ladda upp lite bilder från Sälen. Trevlig kväll allihopa!

Kinamat!

Rebecca tappade ut en hel box med kinamat idag på en kinarestaurang. Hon tog det väldigt bra. Tror hon intalade sig själv att det var deras fel. Och hon har rätt, inte fan kan man stänga locket när där inte finns någon yta för de. Så hon tog sig en ny låda och den lille kinagubben fick torka upp. Inte mer än rätt.

Sen blev vi proppmätta och ville inte resa oss. Jättegott är det. ThaiLina heter stället, och du får en take away-portion för endast 42kr.  Detta är ingen miniportion heller, utan tillräckligt för att stilla 2 hungriga magar. Vi tog iofs vars en, men det blev mat över.


image31
GOTT GOTT!! (Detta är inte vår mat, nej tog denna från google, men nått i den stilen)


 


Vardagens små ljus.

Detta roliga meddelande föll in i min inkorg igår. Jag behöver inte säga ifrån vem det var.


ÄNGELHOLMSSONENS BEJUBLANDE COMEBACK!
Bajs.
Efter ett kort uppehåll i karriären sattes idag ett nytt europarekord i 80-kilosklassen vid världscuptävligarna i Carl von Bruns hall i Bjuv. Den 20-åriga juniorvärldsmästaren Joakim Olsson noterade i dag 3 träff i ring på en sammanlagd vikt av 7532 gram. Strax därefter kom finländaren Halipä Rövvhihåri på 7420 gram och Argentinaren Xávier Gumpa på 7236 gram.

"JAG KÄNDE ATT JAG HADE DET I MIG"
Resultatet i dag ledde till ett nytt europarekord och ett språng på världsrankningen till en 23:e plats, näst bästa svensk. Trots det, är Joakim inte förvånad " jag har länge känt på träning att jag har den typen av resultat i mig, så det var skönt att det kom ut även på tävligt".
Dagens tävling var svenskens första på 2 dagar och stjärnskottet från Ängelholms BK, som debuterade i seniorsammanhang redan som 16-åring är nu ett av namnen som förbundskapten Jonas Tarmlund preliminärt tagit ut för att representera Sverige i sommar-VM i Rompehallen i Juni. Joakim tävlar sedan hösten 2006 för den tyska Bundesligaklubben Reeserba IS, dit han blev såld för motsvarande 217 svenska kronor.

Tänk vad man kan komm apå då man är smått understimulerad.
Tack för att du förgyllde min vardag, Älskling!


Att Bokföra!

Jag är anmäld till en grunskurs i Bokförning. Denna ägen rum i Helsingborg. Jag ska bli Student!!! Nej, 5 fredag bara, inget studiebidrag där inte. Nopp!=) Men jag gråter inte floder...Jag har hittat en bra stol som jag kan sitta i nu, en av konferansstolarna, man sitter lite längre ner, men det är värt de. Får ställa mig upp var 20:e minut för att sträcka ut mig litta. Me det ska nog gå bra, har fått mammas massagetid (Tack mor) så på torsdag ska jag både lida och ha det skönt. Får hoppas det inte gör lika ont efteråt som förra gången. Fy Satan!

Malin om du läser detta! Du är välkommen på inflyttningsfest den 22:e Mars! Det blir bara du och jag. När jag berättade för alla att du skulle vara med så var det plötsligt ingen som kunde. Jättekonstigt?! Nej!!! Jag bara skojar! Vi ses den 16 Mars!!

För de som inte vet så kommer Londongirl hem den 15:e mars. För att sen åka hem den 23:e mars. För visst är det den sistnämda datumen som intresserar er, och mig med. Nä, jag känner mig taskig mot Malin. Förlåt stumpan, jag bara skojar.

Nä, nu ska jag gå och vara nyttig, lägga in leverantörsfakturor. Ahhhh, vad roligt det ska bli.

Kvack, Kvack!

Uppsatsgrodor:

Det första som slog mig vid ankomsten, var den nya svängdörren.

Somliga frimärken är så sällsynta, att de nästan inte finns.

Enäggstvillingar liknar varandra så mycket, att när man ser den ena, tror man att det är den andra och tvärtom.

Efter regnet växte kantarellerna upp som svampar ur marken.

En cirkel är en linje, som möter andra änden av sig själv utan att sluta.

De gamla egyptierna lindade sina döda så hårt, att de inte kunde röra sig.

Svåra brottslingar, t.o.m. sådana som hade avrättats för mord, sändes ut för att kolonisera Australien.

Många människor blev avrättade genom halshuggning och de som överlevde detta, glömde det aldrig.

Vid 12 års ålder fick Jesus för första gången följa med sina föräldrar till Tempo.

Stackars barn, lärarna måste ha fått sitt ett riktigr skratt!
Den sista är nästan bäst. Vad kul för Jesus!

STINA GUMMAN!

Jag och jocke har precis badat Stina, eller snarare tvångsbadat. Hon ville verkligen inte så vi fick ta ill våld. Tur att blåmärke inte syns för all päls. Nej, så farligt var det inte. Så, resultatet: Stina ser ut som en råtta, hon fryser och har därför fått låna en tröja av mig. Det ser även ut som att hon ska kräka. Är lite orolig för det lilla livet.

Jag och jocke sitter och myser i soffan, jag äter kräftsskjärtar och ostbågar och jocke jordgubbskrä och jordnötsringar. Jag dricker någon konstig julmust med smak av julkryddor. inte att rekomendera, men va fan. man kan alltid hålla för näsan.

Igår var vi hemma hos Bobbo och kollade melodifestivalen, vann rätt låt? Jag vet inte, jag börjar bli rätt likgiltig nu. är lite trött på alla dessa delfinaler. Därefter bahnhof. Jag fick dessvärre gå hem tidiagre. Har fått veta att jag är defekt och har ett ben som är kortare än det andra, alltså min höft är sne. Vilket har gjort att jag haft väldigt ont i ryggen på sistone. Hade även på mig pumps, vilket inte var en strålande idé. det var trevligt fram tills dess att jag fick gå hem i alla fall. Tack alla vänner för de! Och tack Renato för att du körde ner, nu när jag har blivit handikappad.

ALLT! 

Vad ytlig man är.

Jag brukar alltid välja den i kassan som ser snällast ut. Gärna lite äldre och absolut ingen snygg kille. Skulle det vara nån jag känner i kassan, väntar jag hellre tills nästa dag i hopp om att denna inte jobbar. Vad är det med svenskar egentligen? Inte vill jag stå där och prata om "jaha, vad jobbar du som?" det blir bara konstigt. Man är så taskig mot de personer man inte känner så väl. ((Vill absolut inte prata)) När man sen tar mod till sig, så är det hur trevligt som helst, man bestämmer att man ska hösar nästa helg och fika. Vilket naturligvis aldrig blir av. Så tråkigt att man inet vågar ta för sig lite mer. Tror många svenskar är likadana där faktiskt. Jag blir så trött. Nog om de. Idag ska jag få massage. Det ska bli så skönt! Har ont i ryggen. Sen ikväll ska jag och Jocke bara vara ett tråkigt par och stänga ut omvärlden och äta gott och dela på en flaska vin. Det känns som om det var evigheter sen vi var själva en fredagskväll. Nä, så det ska bli mysigt.
Har även fått i uppdag av min syster att hålla koll på henne idag så att hon pluggar som hon ska. Hon var hemma hos oss igår kväll igen. Gick väl sådär, då även erica var där. Så vi pratade mest strunt. Int klokt vad knäppa idéer man får. En inte lika knäpp idé är min tanke till mitt födelsedagskalas som ska hållas någongång i april. Tänkte jag skulle ha tema. Möjligtvis en bokstav, typ T. Man får helt enkelt göra sin egna tolkning. Man kan vara ett T, man kan vara en tant, tomat, tiger, troll, toalett, trisslott. Nja, kanske inte, men valet är fritt så länge man håller sig till bokstaven.

Allt för nu!

Svenskar


Alla svenskar klagar alltid på att alla svenskar är så stela. Jag ställer mig frågan: Vem är det som är stel?

Slappna av.

Har nyss haft ett av de bästa samtalen på länge. Så man kan missuppfatta saker ibland. Men när det är uträtt så känns det så bra.


Ett tips, ta upp saker!

Glömde

Glömde säga att jag tagit av min lösnaglar. Det gör så ont. Har jättetunna naglar nu. Dem går sönder helatiden med. Det är inte alls roooligt! Som min brorsbarn brukade säga när han var yngre. Vem vet, han kanse säger det fortfarande.
Jag längat även till lördag, ska hem till Rebecca och kolla melodifestival. Alltid lika roligt att var där. Och ikväll kommer hon hem till oss. Plugga matte, ni vet.

Hej då

Mysig arbetsplace

Nu har jag snyggat till mitt kontor. Satt upp kort på katten, pojkvännen, vänner, brorsbarn och syskon. Jag vill att städerskan ska tycka att jag har det finaste och sötaste korten. Kan hon gå där och damma och stanna till och tycka, Oh vad söta människor hon känner. Fast alla på det här förbaskade stället är ju släkt med varandra så här är samma kort i var och varannat rum. Utom allas (dem som har) respektive. Undra hur det skulle se ut=) Och undra vad hon skulle tro, inavel på hela gänget här?!

En annan nyhet, Eica har skaffat blogg: http://Jarlette.blogg.se
Kan inte det med att länka så ni får skriva in den själv, era slöa jäklar.

Jag har fått förbannat ont i ryggen, kan bero på att jag sitter och ser ut som quasimodo (ursäkta stavningen) när jag sitter vid datorn. Mina armstöd kommer inte under eller över skrivbordet så jag få luta mig fram hela tiden. MÅSTE TÄNKA PÅ DET HELA TIDEN. Som tur är ska jag få massage i morgon. Maria skulle gått egentligen men ska till mosebölle i morgon så jag fick den. Tur att alla får massage på detta stället också, alltid någon som avbokar när man behöver det som mest.

image30

Ville lägga upp denna bilden på min så söta Jocke!

Hej hej

Alla blir äldre


GRATTIS KAROLINA TILL DET EFTERLÄNGTADE KÖRKORTET. Nu är även du vuxen.

Vilket är viktigtast?

Pengar eller lycka?


No Hard Feelings

Det händer min skäl nya saker var dag.

Igår var Rebecca en vända hos oss. Man pluggar tydligen bättre när där är folk omkring. Jag är likadan. Man känner sig duktigare och blir mer motiverad. Så hon fick gjort litta, plus att tösabiten fick äta mat också. Alltid bra för en som bor ensam att komma till lillasyster och äta. Fast hon har Agnes, men de har inte samma smak dock.

Idag ska jag betala räkningar och lämna pant. Inte klokt vad vuxen jag har blivit. Det är nog bara på fredag och lördagskvällar som jag fortfarande är ett barn. Och de kompenserar nog hela veckan för övrigt.
Jag saknar mamma och pappa lite, nu befinner de sig i Portugal, dem jäklarna. Men det är bra för det finns alltid något gott i deras kyl som kommer väl till pass.
Ikväll blir det brosbarn och svägerskabesök. Det ska bli trevligt. Så får dem se hur vi bor också.  Ska bjuda på hemmabakta muffins (inte som jag har gjort). Vi har ingen kaffekokare så det får bli saft för gänget. Och vi får nog sitta i soffan, för vårt matsalsbord är ingen höjdare, jocke får inte ens plats med benen. Det är lite roligt tycker jag.
 
Försöker få tag på Erica, man måste boka henne långt innan så hon inte redan bestämt någon inför helgen, men den lilla tösen svarar inte. Jädrarns.


Vi ses i helgen!

Jag känner mig dålig.

Inte sjuk. Nej, nej.... jag har dåligt samvete över att jag inte har skrivit något här på evigheter, så nu förväntar jag mig lots of respons. Fick nyss veta att Karolina gjort håll i sitt ena öra. Detta öra har då varit örhängslös i en längre tid. Så det var bennemej på tiden tycker jag.

Sälen är avklarat och gudars skymning vad roligt vi hade. Många incidenter vill jag lova. Inte minst Victor kan intyga detta. Karolina har berättat i sin blogg. En av de roligaste händelserna var nog dock när Victor var väldigt berusad.

Victor befinner sig i soffan, iklädd, röda kalsonger och en t-shirt. JAg hade även prytt honom med Karolinas guldiga midjebälte. Detta bar han runt magen dock. Erica står i köket och lagar te. Klockan är väl halv 6 på morgonen.
Victor utbrister: Erica, jag kan se dig framför mig, naken, med en te-påse över axeln!

Jag menar, men säger något sånt. Bara min kära vän Victor.

Min helg har varit bra. Bowlade med kontoret i Fredags. Var på Tivoli senare på kvällen och har gjort ett konstaterande. Jag tänker aldrig mer gå dit en Fredag. Det var fenimej fjortisvarning på stället. Stå och trängas och knuffas i en timme för att komma in, för att därefter upptäcka att det inte är så kul när man nykrat till i den förbaskade kön. Tur jag har så snälla pojkar som bjur på drinkar och ibland ett shottajävor.

Lördagen bar det i väg till Jönsköpning för att träffa lite gamla kompisar. Trevligt värre, så nu kan man skryta om att man har varit ute i ännu en av sveriges alla städer. Vi gick på en schlagerbar som visade sig inte alls vara någon schlagerbar. Det var litta tradit.

Eftersom jag ännu en dag på arbetet känner mig lite understimulerad så kan det hända att jag skriver ett inlägg till idag. Om inte idag, och min situation inte ändras i morgon, så kommer det nog i morn. Tack!


It was A Long Time ago!!!

Som ni vet så snor jag väldigt mycket. Naturligtvis så är det fallet här också. Kommer dock inte ihåg från vem det var.

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 175cm.
[ ] jag tycker att jag är ful.
[*] Jag blir lätt brun.
[*] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[*] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[*] Jag har en tatuering.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[*] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[*] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[*] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[*] Jag jobbar.
[*] Jag har somnat i skolan/jobbet
[*] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[*] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[*] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[ ] Jag har gråtit av skratt.
[X] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[ ] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben.
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[*] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[*] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[X] Jag har kört mer än 300km på en dag.
[X] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland.
[ ] Jag har varit i Kina.
[*] Jag har varit i England
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[*] Jag har varit i Afrika.
[*] Jag har varit i Asien.

EFARENHETER
[*] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[*] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[*] Jag har körkort.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[*] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[*] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[ ] Jag har krockat i en bil.
[*] Jag har medverkat i ett skådespel.
[ ] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[*] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[*] Jag har aprillat någon.
[*] Jag har åkt taxi.
[*] Jag har ätit sushi.
[*] Jag har åkt snowboard.
[ ] Jag har kört skoter och har skoterförarbevis.

FÖRHÅLLANDEN
[ ] Jag är singel.
[*] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[*] Jag saknar någon just nu.
[*] Jag är rädd för att bli övergiven.
[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[*] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[*] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

ÄRLIGHET
[*] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[*] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[ ] Jag har smygit ut utan lov.
[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[*] Jag har fuskat i ett spel.
[*] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[*] Jag har druckit alkohol.
[*] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag röker.
[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[ ] Jag har vaknat gråtande.
[*] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[ ] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[*] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[*] Jag har egen TV.
[*] Jag har egen dator.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[*] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[*] Jag äger något från Benetton.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[*] Jag äger något från Diesel.

SLUMPVIST
[*] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[*] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[*] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor.
[*] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[*] Jag svär ofta.
[*] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.


RSS 2.0