I morgon!



I morgon åker jag hit. Det ska bli så himla skönt. Bara jag och mannen. Vi ska dricka champagne som bara kostar 15kr/flaskan. Varje dag. Eller vodka som bara kostar en tjuga litern. To-mans-party here we come! HAhah! Ha det bra i kalla sverige. PUSS


        


                                                                                     

Nu ska jag visa er vilken man jag menade!

Den här killen menade jag. Vi höll nog på i en timme med att komma på vem detta var.



Adrian Brody

Denna kille tyckte Malin att min beskrivning av Adrian Brody passade in på.




Nu har vi fått det ur världen.

Leon -Se den
Hotel Rawanda- Se den
The wicked man (Nicolas Cage)- Se för fan inte den.

Så.

SÅ JÄVLA SKÖNT!

Idag var jag hos tandläkaren, och det är så jävla skönt att nu ha varit där. Jag har världens tandläkarskräck och idag skulle jag laga ett hål. Fy fan...jag var lite på bristningsgränsen, men det gick bra och nu har jag ingen känsel i läppen och kan inte vissla. Men nu är det avklarat och jag kan se fram emot Bulgarien. Ska skriva en packlisa.
 

Såg nu att jag skrivit packlisa. Det får stå kvar.

BILDER FRÅN KRÄFTAN!

Nytt ord för dem som är lite trötta på det vanliga. Kräftskiva. Jag lanserar det nya. Kräftan!

Så till bilderna.


Föst lite ego!



Oj oj oj, vad hon fick oss att skratta. Eller, ja, hon försökte.



Tramisga vänner har jag. Detta är även värdinnan. Bra omdömme Erica.





JAG GJORDE MALINS FRISSA! Säg att det är fint!






Det var alles.

Uruselt försök!

Jag gjorde ett försök att likna Hanapee. Det gick ju inte alls bra. Malins min gör snarare bilden än mitt hopplösa försök. Jag skäms. Sen är jag ju blond också....det är inte Hanna, därav denna oinkändlighet. Så de så!



Usch och fy...Malin verkar ju i alla fall ha fattat att jag inte är ett dugg lik.

IKVÄLL SKA JAG LÄGGA UPP BILDER.

Var på er vakt, för då kommer bilder från kräftskivan. Är ni inte snälla så har jag bilder att jävlas med, eller har jag inte de, Malin? Hahah!

JUST NU SKRIVER JAG BARA FÖR ATT DET SKA SÅ VA!

"Ska så va"....hahaha. Det låter roligt.

Jag fick köpt lite smink igår trots allt. En ny mascara, brun. Gjorde inte så stor skillnad på färgen. Men längden blev bättre. Jag har väldigt korta ögonfransar, så denna passade perfekt. En ny puderborste. Den var bra. Och en kajalpenna, brun. Även make-up remover. Sånna små bomullsbitar. Dessa ar med olja. Köp inte dem! När jag säger olja menar jag verkligen olja. Som matolja.  Inte bra alls. Så nästa gång blir det utan olja.

Annars inget nytt under solen. Jag hoppas Rebecca och Victor får en mysig helg i Mosebölle. Och jag hoppas vi får en mysig kräftskiva. Ikväll ska jag äta på MM. Min man har bokat bord! Väldigt fin restaurang, så då får man ta på sig festblusan! Woohoo!


ATT SÄTTA UPP GARDINER!

Ja, jag sätter upp gardiner på mitt kära jobb. Inte blir dem så fina heller. Det är synd. Vi har haft ett jäkla jobb med dessa gardiner. Inte så mycket fysiskt, men psykist har dem förföljt oss i våra drömmar. Nu sitter jag här och är måttligt irriterad på dem små jävlarna. Dem är lite för korta och lite för mycket för-2-år-sen-hade-dem-passat-i-ett-fikarumsaktika. Men dem piggar ändå upp rummet och jag blir lite gladare. Hoppas alla stressade människor ser ljuspunkter. Och ja, detta i form av nya gardiner på kontoren deras.

Det är trots allt trevligt med förnyelser. Idag ska jag köpa smink. Tror det senaste i sminkväg jag köpte var en mascara för 4 år sen. Eller kanske något litet puder har kommit med. Men annars är det bara lite hudkrämer. Men absolut inte smink. I 4 år har jag fått mascara av mamma. Min snälla mamma!!

Framåt march!

Satt och tänkte på tiden som går så fort. Kändes som om det var nyss jag slutade gymnasiet och stod i stadsparken och drack alkohhhhoooo.....saft. (mamma läser) Det var nyss jag och tjejerna åkte till Cypern och hade väldigt roligt. Och det var nyss jag började jobba. Fan. Bara en vecka går skitfort. Det är redan onsdag. Jag kommer nog aldrig hänga med i tidsvängen. Jag tycker aldrig att tiden går långsamt. Absolut inte när man sover. Ett exempel till. Jag gick nyss och la mig, poff säger det så är klockan halv 7 och man ska upp igen. "Men va fan, jag har ju precis gått och lagt mig"
Nu kände jag mig som Bruce den allmäktige. Nu ska jag snart börja klaga på gud också.

Tänk o vara Gud i en vecka. Ballt! Ballt har jag nog inte sagt sen mellanstadiet. Ballt! Det är ganska töntigt att säga de! Jag slutar. Coolt är fräckare.

Jo! Vi planerar kräftskiva på lördag. Så har ni inte fått inbjudan så oroa er inte. Ni är inte bjudna. Som Erica sa, det är bara hon, jag och Jocke. Inte ens Staffan vill ju komma. Men mer kräftor till oss tänker jag och Erica och ser lite finurliga ut. 
Nä, skämt o sido. Ni vet vilka ni är. Vi kommer höra av oss. Snapsen är i alla fall fixad. Så det behövs bara lite kräftor också, 3-4 stycken. Totalt. Allt vi behöver är snaps egentligen, så skit i kräftorna!!

Ikväll ska jag fika med Malin. Fritt att joina.  

Saknar min man. Han jobbar. Jag saknar nästan alltid honom när han inte är precis brevid mig. Och flåsar mig i nacken. Han är så söt!


 


Ointressant längesen.

Den 23 augusti åker jag och karlen till Bulgarien. Bara en vecka. Men guuu vad myysit...!! Jag kom att tänka på Masjävlar. Dem har rolig dialekt....

Jag har precis sett Mamma Mia på bia. Bra film mina damer och herrar.

Om man ska ta och klättra upp på bloggtoppen. Nä, fy fan. Jag orkar inte. Jag ska äta istället, köttfärssås, och sallad.

Vi såg en film igår om en kille som fick ett brev av sina fd. Hon bodde på en ö, där dem var lite amish typ. Han ska hitta sin fds dotter som försvunnit. Har ser i syne hela tiden. Och filmen slutar skitkonstigt. The wicker man heter den om ni vill se en konstig film. 

Jag har en sån pysslig man. Eller ordentlig snarare. Har städar nu. När jag säger, din pasta står på spisen. Ska du inte passa den. Svarar han lite obrytt (obrytt?) jag har kokat pasta många gånger. Jag städar hellre. WOW.....framtidens man! Jag kanske ska sälja hans tjänster lite, kunde man kanske tjäna en hacka på.

Man uthyres för städtjänster       från 3000:-/veckan

Ja, tåls att tänka på. Nu är jag hungrig.


Jaha....

Det var min topp de....nu är jag nere på 10 besökare. Men men, det är trogna läsare och jag Älskar er. Utan er hade jag inte varit något.
Så patetiskt.
Men jag var glad när jag gick och lade mig. Nu är jag på jobbet med alldelles förkorta gardiner. Jaja....så det kan gå. Jag är dock fortfarande glad och kommer leva på detta länge. Ikväll blir det god mat och avskedsfest.

See ya!

Herrejävlar!

Var inne och kollade min statistik, på en dag har den fördubblats. hur fan då! Whhohoo!!! KUL!!!!

Jag är nya Rossebella. Eller Rosanna-Lee....Jag kan inte komma på någon som passar Kenza. Men Rosanna Zoutinen....eller vad hon heter. Yes! Akta er, era små kryp!!


God natt! Peab i morgon! Skönhetssömn is dah shit!

Puss

Min mat i helgen.....


 







1. Vattenmelon och chokladmjölk. Frukost lördag!
2. Ost och kex. Kvällsmat lördag. Mums....
3. Sallad med stekt fetaost, vindruvor och valnötter.
4. Svamplåda. Detta med sallanden blev söndagens mat, eller var den måndagens. I så fall vet jag inte vad vi åt i söndags.. Men det är festligt!

Bilder från Helgen.



För att vara lite ego lägger jag upp denna bilden. Tycker den är bra, bortsett mina trötta ögon.



Söta kärleksparet. Fin fin bild!



Min Baby!! Han tycker själv han är skitsnygg!



Och så lördagen. Den spenderades hos Rebecca. Här ger dem sig på någon slags rutinmässig skål..eller?



Erica och Malin vill inte sitta bredvid varandra egentligen och Staffan raggar på Rebecca...så typiskt!

Lyckad helg, men lagom mycket alkohol. Det känns bra. Har blivit ganska duktig på det på sistone. Att veta vart gränsen går. Fast det har jag alltid....hmmm...

Shit!

Jag fick gå och sätta mig vid datorn igen...skulle in i badrummet och ta en ansiktsmask, och kolla ansiktet lite. Ni tjejer vet vad jag pratar om. Min man skvätter när han duschar...jag är plaskblöt om fötterna. Hela badrummet förvandlas till en strand. Om man räknar bort sanden. Nu sjunger han...Robbie Williams. Det låter sådär. Men jag peppar honom och vill han söka till idol så står jag bakom honom. Kommer han inte med i uttagningen i Malmö åker vi till Göteborg och gör ett nytt försök. Skulle han mot förmodan inte gå vidare där, kan han alltid bli trädgårdsmästare....det är bra betalt.

Han är allt bra knasig! Nu frågar han mig om det verkligen var den låten han sjöng. Jag sa ja! Var det inte "I believe in angels" Nej, det var det inte. Nähä, men jag tänkte på den. Galna människa! Tror han kan sätta sig på mig. Nädå! I morgon blir det inget kontorsittande inte! Nä, ska ut på fältat! Whohoo! Det är lika roligt vilket som, men man får inte träsmak i rumpan när man går.


knäppa man. Skulle lägga upp en på när stina slickar sig i rumpan också, men då hängde sig datorn. En annan gång.


Hej!

Bojkotta nattklubb i Ängelholm!

Jag blir så förbannad när en nybliven artonåring släpps in på en klubb med tjugoettårsgräns men en tjugoåring blir strängt nekad. Ska det behöva vara sån diskriminering?

Att en klubb har rekomenderad ålder tjugoett är för mig helt okej. Att dem släpper in folk som ska fylla tjugoett är också okej. Det är tom okej att för mig att dem släpper in tjugoåringar. Men när dem släpper in en nybliven artonåring så går det fanimej för långt. När dem till sitt försvar sedan säger att den är en engångsföreteelse. Vadå engångsföreteelse? Dem har väl satt gränsen tjugoett just för att klubben ska locka äldre människor, så att en trettioåring inte tycker det är för mycket ungt folk ute en lördag.

Jag tyckte det var så skönt att fylla tjugo just för att när man gick ut en lördag och slapp sextonåringar. Nu höjer ställen sin åldersgräns till tjugoett och man blir än en gång en liten skitunge!
Jag tycker det är så dumt att jag inte kommer besöka denna klubb på väldigt länge. Sätter man en åldersgräns så ska man hålla den. Då ska man inte släppa in någon under tjugoett. Man måste ha en kontakt på stället eller ha jobbat där. Eller åtminstone ljuga om att du jobbat där. På just denna klubb jobbar mycket ungt folk, folk under tjugoett. Då har dem frikort till alla kvällar, eller? Även om uteställena med högre åldersgräns än arton själva bestämmer vilka dem vill släppa in så behöver det inte göras öppet så alla i kön ser. Folk blir förbannade och det gynnar inte klubbarna och barerna kan jag säga. Att på fredagar ha åldersgränsen arton då det släpps in tjejer (ja, för det är framförallt tjejer) med falsklägg, gör att jag som tjugoåring aldrig skulle sätta min fot där en fredagakväll. Sen kommer det tråkiga, jag kommer inte in en lördag. Detta gör att klubbarna mister minst tre årgångar i föjd. Nittonåringar, tjugoåringar, och dem stackarna som har haft oturen att bli födda under den senare halvan av året. Vad tjänar en klubb på att sätta dessa gränserna?

Jag är inte bitter, eftersom det är rätt att inte släppa in mig då jag bara är tjugo. Men jag blir förbannad att det tjänar ingenting till att bry sig, för det kommer alltid vara såhär. Jag blir arg över att klubbarna gör vad fan dem vill och vi står utanför och fryser. Dem favoriserar och diskriminerar. Det är inte rätt och det är dumt att det är okej! Man kan inte göra någonting åt det! Jag fattar inte ens varför jag bryr mig. Men det kommer alltid störa mig. Och om jag mot förmodan skulle, någongång i framtiden öppna en klubb eller en bar, ska jag se till att det hålls hårt i bestämmelserna.

Det var allt jag ville säga. Frtitt fram att ifrågasätta!

Jag är mest bara besviken!


RSS 2.0